| GabitzuHr98 a întrebat:

In toamna voi fi angajat, deoarece atunci voi termina studiile la subofițeri. Sunt sanse sa prind post in alt oraș si as vrea sa-mi cumpăr o mașină pentru ca voi avea mare nevoie. Momentan strâng banii din practică și până voi iesi pe post nu voi avea toți banii. As vrea sa știu ce este mai convenabil dintre un împrumut la bancă sau achiziționarea unei mașini in leasing de la firmele care vând masini second-hand.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cel mai convenabil e un imprumut de la mama/tata

| GabitzuHr98 explică (pentru sierra1):

Ideea e ca as vrea sa ma pot descurca si pe cont propriu pentru ca nu as mai vrea sa le cer bani părinților. M-au ajutat destul de mult până acum.

| sierra1 a răspuns (pentru GabitzuHr98):

Doar un fecior au, nu?

| stalin a răspuns:

Sfatul meu este sa iti iei prima data o mașină la mână a doua sau a treia, de ce nu, cu banii pe care ii ai. Sa știi ca îți faci treaba și cu o astfel de mașină. Dacă nu ai suficient, mai așteaptă un pic, și faci un overdraft la banca, adică iei 6 salarii, și achiți o dobânda lunara de 100 de lei aproximativ. Și cu banii ăștia îți iei mașina buna. Iar rata dacă vrei sa faci, și vrei sa fii pe cont propriu, îți vei face mai târziu pentru a-ți cumpăra casa. Asta te sfătuiesc eu, ca și cadru activ. În alta ordine de idei, mult succes în activitate și fără evenimente deosebite! Te salut!