| dany179 a întrebat:

Sunt baiat am 17 ani locuiesc in Iasi si vreau si vreau sa ma angajez pe vara. Unde as putea?

5 răspunsuri:
| clickkcilc a răspuns:

Picol sau ajutor de bucatar daca nu ai nici o experienta in nici un domeniu.cred ca o sa gasesti si in Iasi.Bafta

| Teo_Robert_1997 a răspuns:

Salut cred ca eu te pot ajuta, eu ma numesc Robert si fac Oriflame de 5 ani, Oriflame este o firma de produse cosmetice, intretinere, sanatate, accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati.

Castigi pana la 40 % reducere din totalul sumei (acei 40 % din totalul sumei il bagi in buzunar)

Plus ca poti profita de asta cumparandu-ti in casa obiectele de zi cu zi de care ai nevoie periuta, pasta de dinti, apa de gura, burete etc. bineinteles toate la o calitate superioara de origine suedeza.

Asta daca vrei un venit suplimentar pe langa ce faci tu de obicei.

Poti lasa un catalog sau sa-l prezinti colegilor de servici, neamurilor, vecinilor, prietenilor apropiati si poti lua reducerea de care ti-am vb mai sus.

Bineinteles asta daca vrei un venit in plus daca vrei sa faci afacerea Oriflame iti pune la baza un sitem pentru cresterea si dezvoltarea afacerii tale.

Pentru ca in Oriflame tu vei fi propriul tau sef, NU ai obligatii, NU trebuie sa lucrezi intr-un anumit fus orar impus (daca vrei muncesti daca nu vrei nu muncesti, dar exact cat muncesti atata va fi si rasplata.

Plus ca nu platesti taxa de inscriere si NU ai nicio investitie de facut.

Plus ca exista un minicatalog cu oferte pentru consultanti de 60 - 70 %, asta pe langa reducerea de la suma totala, acel procent de pana la 40 %.
Plus ca pentru diferite parguri pe care le atingi sau diferiti pasi pe care ii treci Oriflame te rasplateste in bani si produse.

Cum ti se pare ideea mea?

Daca vrei mai multe info. suna-ma la:

TEL: 0766.233.962

| dany179 explică:

Da. Nam nicio experienta. Vreau sa fac ceva vara asta sami rotunjesc veniturile. Unde as putea aplica pentru ajutor de bucatar?

| dany179 explică:

Sau ca picol? Cunosti pe cineva sub 18 ani care s-a angajat ca picol sau ajutor de bucatar? Am nevoie de mai multe infoematii.

| KodrutZ a răspuns (pentru dany179):

Nu ar fi mai simplu sa iei terasele la rind si sa intrebi peste tot?