| traznita a întrebat:

Imi pot verifica cartea de munca online? Daca da, unde trebuie sa intru? Am intrat pe revisal, insa imi cere un username si parola, dar nu ma lasa sa-mi fac una. Se presupune ca as avea deja.

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu mai exista carnet de munca de la 1.01. 2011. Exista doar contract de munca, acesta se inregistreaza pe suport hartie si electronic (Revisal) in Registrul general de evidenta al salariatilor si, eventual, ai un dosar personal la locul de munca.
Registrul poate fi accesat doar de cei care au accesul permis, cu nume de utilizator si parola.
Pe internet poti verifica doar daca esti inregistrat la sanatate, in felul urmator:
Intra pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate– www.cnas.ro şi selectează din meniu opţiunea "Interfaţă SIUI online" şi apoi "Asigurat".
Introduci CNP-ul tău şi numărul de verificare scris cu verde şi va fi afişat rezultatul: Persoana selectată este asigurată sau Persoana selectată nu este asigurată.

| alessia5158 a răspuns:

Nu poti verifica in revisal daca angajatorul tau te-a inregistrat si daca a platit darile --- doar angajatorii pot avea username si parola pe revisal!

Insa, asa cum ti-a indicat iondelasal, poti verifica in mod indirect daca angajatorul tau este ok --- adica, verifici, pe site-ul Casei de Asigurari de Sanatate, daca esti sau nu asigurat.

Vezi aici si altele :http://legislatiamuncii.manager.ro/......munca.html

| ZUMBZ a răspuns:

Pe Internet nu ai cum sa vizualizezi cartea de munca.
Poti doar sa faci o cerere, prin email, pentru eliberarea cartii de munca sau a unei copii.
Dar ridicarea efectiva a acestor copii se face tot de la ITM, deci tot trebuie sa mergi personal.

| Luminita_Ionela_Popescu_1994 a răspuns:

In urma cu 6 luni din cauza conditiilor si a programului foarte incarcat pe care il aveam la serviciu am decis sa plec fara a da demisia. La urmatoarea angajare ma va afecta? Multumesc!

Alte răspunsuri
| Balan_Florin_1983 a răspuns:

Vreau sa vad daca sunt angajat

| Jassmina a răspuns (pentru Balan_Florin_1983):

Mergi la Camera de Munca din orasul tau, cu butelinul in mana si soliciti sa vezi daca ti s-a inregistrat la ei noul contract de munca.

| N._Cristian_Baltag_1991 a răspuns:

Revisal