| Chrisantos a întrebat:

Am 17 ani si sunt casier de 2 veri (de sezon) la un magazin. Acum 2 luni m-a prins furand niste bani. Intr-un final am reglat-o la pace si mi-a spus in felul urmator: 'De astazi, 25 iunie, pana la sfarsitul sezonului, 7 septembrie, n-o sa primesti salariul la luna ca pana acum. o sa primesti jumatate de salariu din iulie si pe urma cealalta jumatate + salariul intreg pe august o sa-i primesti in ultima zi, cu ajutorul testului poligraf-detectorul de minciuni'. Intrebarile mele sunt acestea: Se poate falsifica testul? Adica sa-mi dea raspuns negativ? De atunci de pe 25 iunie pana astazi n-am mai pus mana pe nimic. Sunt o fire emotiva si am foarte mari emotii. Fin cate am inteles aparatul se ghideaza dupa emotii. Am nevoie de parerea voastra. Imi pare rau pentru categorie, dar am nevoie de un raspuns matur. Sunt speriat. Rog multa seriozitate. Poate da eroare aparatul? daca da, de ce si daca nu, de ce. Funda
...

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acum ai emotii pentru poligraf.
Peste un an, daca mai furi, vei putea avea emotii pentru inchisoare!
Daca faci majoratul si te condamna pentru furt, ti se va scrie in cazier si nimeni nu te va angaja ca hot!
Asta-ti lipseste?
Gandeste-te!

| n1445 a răspuns:

Jesus

| Dismally a răspuns:

Poate fi si pacalit poligraful dar cu siguranta nu de catre tine.

| DumitruS a răspuns:

Nu cred ca-ti face nici un test. Pur si simplu a vrut sa te sperie ca sa nu mai furi. Se pare ca a si reusit. Fii multumit ca nu a chemat politia se putea mult mai rau.

Stai cuminte si nu mai da cu macaraua. Si incearca sa-i explici omului ca a fost o greseala de moment, te-a luat valul si atat. Oricum sunt convins ca te urmareste cu atentie maxima.

| vladuss09 a răspuns:

Daca esti o fire emotiva si ai foarte mari emoti atuci raspunsul la poligraf va fi cel adevarat. Im momentul incare primesti o intrebare tu daca minti, fiind si foarte emotiv si te sperii repede, pulsul tau va creste si autmoat este detecat de aparat.
Nu poti falsifica testul si nu poate da nici eroare aparatul pentru asa sunt facute ele, daca ar da eroare ar fi defecte si nu le-ar mai folosi nimeni.