| GabyDany a întrebat:

Salut, am o nelamurire. Daca imi fac un cont paypal NU card, pot face parteneriat cu YouTube si sa-mi puna banii pe cont? Si cu contul paypal, pot cumpara jocuri de pe Steam?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poti.Si ulterior cand iti vei face card, il poti adauga.la retragere, iti va baga banii in card-ul alaturat contului.

3 răspunsuri:
| marius6543 a răspuns:

Da, dar primesti foarte putini bani din Youtube si banii o sa ramana doar online pana cand iti faci card sa-i transferi pe card.

| rem1x70 a răspuns:

Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. In primul rand ca sa-ti faci cont paypall iti trebuie si card fiindca nu au unde sa intre banii tai daca nu ai un cont bancar inregistrat chiar si pe internat... nu gandesti putin? In al doilea rand tu ai mai putin de 12 ani iar legea nu da voie sa se faca carduri la minori... crezi ca e chiar asa usor sa faci bani? Si eu aveam planuri marete cand eram mic dar nu e asa usor. In al treilea rand nu exista parteneriat cu YouTube. Tu iti faci canal de YT si iti inregistrezi si contul de paypall acolo iar daca oamenilor le place ceea ce postezi si faci videoclipuri de calitate, la 1000 de vizualizari faci cate un dolar. Asta este in functie de tara. La noi in Romania iti trebuie 10000 de vizualizari pentru un dolar. Doar asa poti scoate bani din YT... eu iti sugerez sa mai iesi pe afara si sa mai vezi cum e lumea. Nu e bine sa ti se dea mereu mura in gura. Am vazut eu si alte intrebari de ale tale... dar nu stau sa-mi bat capul.

| GabyDany explică:

De unde stii care este varsta mea? A da, te-ai uitat la poza din avatar, e o poza veche.
2. daca am 14 ani imi pot face card insotit de un parinte.
3. Nu este asa. FULLSCREEN zice ca in ROMANIA. Pe 1000 de views castigi 1.51 dolari. Te poti informa cel mai bine.
Si stau afara destul de mult. Stau minim 5 ore pe zi asa ca shut up.