| Lucaaragiale23 a întrebat:

Salut, daca retrag o sumă mai mare de banii (1500€) din PayPal in revolut, exista șanse să îmi fie blocată tranzacția sau lucruri de genul pe motiv că banii pot fi ilegali?

Metoda transfer cont bancar

PS:Banii sunt făcuți legal

Și încă o întrebare am înțeles că revolut are o ora anume când are fee-ul de exchange 0% când este? Din euro in lei

Răspuns Câştigător
| Iulianabc a răspuns:

Salut! În general, retragerea unei sume mai mari de bani din PayPal în Revolut nu ar trebui să cauzeze probleme, atâta timp cât tranzacția este legală. Cu toate acestea, este posibil ca anumite tranzacții să fie supuse verificărilor suplimentare în conformitate cu politica de securitate și reglementările aplicabile. În cazul în care există suspiciuni cu privire la legalitatea tranzacției, este posibil să fie necesară furnizarea de documente suplimentare pentru a verifica proveniența banilor. În orice caz, este întotdeauna recomandat să respecți legile și reglementările financiare în ceea ce privește tranzacțiile tale. Răspuns favorit?

4 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Din cate știu, revolut are o limită în ceea ce privesc scoaterea fondurilor, daca ai cont gratuit, mi se pare că ai voie sa scoți maxim 800 lei lunar sau, citez "
Standard: 800 lei (sau 5 retrageri, oricare dintre acestea survine prima)
Plus: 800 lei
Premium: 1, 600 lei
Metal: 3, 000 lei
Ultra: 7500 lei"

Din ce mai vad la ei pe site, specifica și "Se aplică un comision de 2% sau de utilizare rezonabilă de 5 lei după depășirea acestor sume. Îți poți verifica alocația rămasă oricând, în „Planul tău" din secțiunea „Profil"."

Daca banii erau considerați drept ilegali, erai atenționat in aplicație și trebuia să prezinți dovezi solide, altfel rămâneai fara cont.

Legat de ultima întrebare, nu știu să îți răspund.
Sper sa ți fie de folos!

| Lucaaragiale23 explică (pentru Hyperion7):

Eu nu mă refer să îi scot de la ATM, mă refer din PayPal sa ii mut in revolut și din revolut in Raiffeisen Bank, cont standard de revolut

| Hyperion7 a răspuns (pentru Lucaaragiale23):

Atunci cred că vei avea nevoie de niste dovedi clare sa ateste acești bani, până la urmă e vorba de 1.5k euro primiti random, nu știu ce să zic

| ioana748 a răspuns:

Transferurile de la 5000 de euro in sus intra in vizorul fiscului.