Am vrut să specific că nu vreau să le fac reclamă! Vreau doar să mă informez!
![]()
hmm, se pare ca nu prea citesti pe aici, sunt multi care intreaba la modul "e de incredere aia?" (e ca e sub 50 si asa se spune la Ploiesti
)
asa ca, reclama insemna ca uite, am luat de la aia, si a fost bine, samd
ori tu ai intrebat CRITIC daca cineva a luat bilete de la ei, ori asta NU are cum sa fie reclama, de aia am deschis discutia
TEAPA! Aveti grija! ii dai banii, iti da un bilet aiurea care nu are nicio legatura cu ce posteaza el pe grupul lui de telegram si pe site. Postarile lui sunt editate incat sa nu iti dai seama ca sunt cele reale. Editeaza toate biletele ca sa creada lumea ca sunt castigatoare, dar de fapt ele sunt pierdute.
De unde sa iti dai seama ca totul e un scam?
1. biletele postate de el sunt acoperite partial
2. biletul care il primesti de la el e un bilet "pregatit pentru agentie" nu e un bilet pariat (si daca ar fi pariat ar putea da cashout sa nu riste nimic)
3. e logic ca daca ar castiga atatia bani pe saptamana de ce ar da ponturi pe bani altora? adica el castiga tot la doua zile la un pariu peste 15000 lei dar el vinde ponturi laughing...
4. dupa 1-2 zile iti da block de pe canalul de telegram.
NU platiti acestui escroc! Stay safe!
Si eu am pățit-o azi mi-a dat codul la niște meciuri x/1 pe ambele meciuri si el avea alte rezultate ma si blocat dar lucrurile nu raman asa am sa ma duc pana in panele albe cu el nu o sa aibă liniște cu mine