| Tank1l a întrebat:

Salut,pe viitor as vrea sa imi deschid o ferma cu animale(oi,capre, vaci) si cateva utilaje sa lucrez terenuri si vreau sa accesez fonduri si pentru asta imi trebuie o anumita facultate pentru firma si sa iau fonduri sau pot si fara facultate?

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu ai nevoie de facultate ca sa-ti faci o ferma mare si o tarla pe care sa o cultivi legume sau cereale, mai ales daca creezi locuri de munca pentru sateni, putand accesa chiar si fonduri europene.
Iti trebuie totusi un proiect bine pus la punct, cu tot ce ai nevoie, cu calcule de profit, cu cat personal vei angaja, cu pamantul care-l detii si-l pui la dispozitia fermei samd.
Mai stiu ca-ti trebuie sa ai tu deja 35-45% din valoarea proiectului si ei iti dau restul.
Adica, daca tu ai nevoie pentru acel proiect de 100.000 euro, tu trebuie sa ai deja in banca, despusi minim 35.000 euro si fondurile europene iti pot da 65.000 euro.
Momentan am inteles ca aceste fonduri nu se mai dau, din cauza pandemiei, fiindca fondurile sunt redirectionate catre Sanatate, fiecarea tara primind bani pentru cei bolnavi de covid, cat si pentru cheltuieli de testare, vaccinare si tratare in spital, a pacientilor infectati.

| AlexandruInu a răspuns:

Salut,eu am luat fonduri pentru turism si nu am avut nevoie de facultate sunt proiecte Start Up National între 40.000-200.000€ pentru firme noi înfiintate, max 2-3 ani daca îmi aduc bine aminte, cel mai ok ar fi sa îti creezi un SRL, sau mai sunt fonduri, masura 6.2-6.2.2,nu ai nevoie de facultate. Îmi place foarte mult branza, astept sa îmi dai mesaj laughing

| Tank1l explică (pentru AlexandruInu):

Multumesc,eu vreau sa termin 12 clase sa iau bacul permisul si sa imi deschid firma si sa iau fonduri 200.000 euro si nu stiu daca trebuie facultate si eream curios ori cum multumesc de raspuns mi ai luat o piatra de pe inima cu facultatea

| tonyc7 a răspuns (pentru AlexandruInu):

Fii mai transparent in raspuns si recunoaste ca pentru a lua acele fonduri trebuie sa intrunesti niste CONDITII! Nu se pot lua asa cu una, cu doua, de catre oricine!

| AlexandruInu a răspuns (pentru tonyc7):

Tu ai întrebat daca îti trebuie facultate si eu ti-am raspuns mai dezvoltat, în întrebarea ta nu am vazut nimic de CONDITII, ca atare nu am intrat pe partea asta

| tonyc7 a răspuns (pentru AlexandruInu):

Nu eu am intrebat de facultate.