| Alexutzu2551 a întrebat:

Salut TPU, daca vreau să îmi vând contul de Instagram pe OLX ce categorie trebuie sa pun? Va rog, dau funda.

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu poti vinde ceva ce nu-ti apartine!
Instagramul nu este propietatea ta, tu doar il folosesti din binevointa administratorilor lui.
Tu esti doar un user care nu detine nimic legal, pentru ca odata ce ti-ai facut contul pe Instagram (valabil si pentru FB, tik tok si alte site-uri de socializare) ai acceptat conditiile de folosire ale siteului, dandu-le lor dreptul legal sa-ti foloseasca tot ce postezi pe site-ul lor.
Asadar, dorinta ta nu este una normala si nici legala, sa vinzi un cont de user, care este doar pentru uz personal si care nu-ti apartine in fata legii.

| Alexutzu2551 explică (pentru Jassmina):

Buna seara să știți că o să vă raportez deoarece dumneavoastră nu mi-ați răspuns ce categoriei și mi-ați răspuns cu totul altceva eu o sa vă raportez la TPU să aveți o seară făină

| Jassmina a răspuns (pentru Alexutzu2551):

Baiete poti raporta ce doresti, fiindca asta nu te doare, dar nici nu te ajuta cu ceva sa intelegi ca ceea ce vrei tu este ILEGAL si iti poate aduce probleme seriose cu cu Administratia Instagram-ului si Politia.
Nu poti vinde ceva ce nu detii tu personal!

| Zuzu1991 a răspuns:

M-am uitat acum pe OLX, intr-adevar nu are vanzare de conturi
insa mai ales la jocuri, este interzis de reguli sa iti vinzi contul, iar Instagram/Facebook e de asemenea interzis, daca contul e personal (daca e altceva, firma, animal, etc. atunci poti sa schimbi odata cu schimbarea proprietarului, de gen mi-a murit bunica, si acum cainele ei e al meu, si deci si contul cainelui de FB)

revenind, olx neavand sectiune de vanzare, poti sa il pui la ce iti trece prin cap ca e mai la obiect (arta, jocuri, divertisment, etc.)

si ignora haterii, si eu am un cont de Clash of Clans, si cand il aduc la maxim am de gand sa il vand pe cateva mii de eu