| Pitzipoanca a întrebat:

Ce carte ati recomanda? De ce?

39 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Micul Print de Antoine Exupery, de ce? Pentru ca e o carte conceputa pentru ''copii'', adica e pe intelesul lor dar de fapt mesajul ce reiese din acea carte este una pentru ''oameni mari''. O carte foarte buna, interesanta, si pot spune ca sunt trista ca am citit-o prea repede, esentialul cartii este ca oamenii mari nu stiu sa aprecieze lucrurile marunte.Nu iti zic mai multe doar ca iti recomand sa o citesti >big grin

| Fizy93 a răspuns:

Codul lui Da'Vinci, pentru ca e interesanta si o sa fie lucruri care chiar o sa te surprinda, de pilda povestea "numarului de aur". Mai multe detalii nu iti dau, citeste cartea! happy

| Shatteredx a răspuns:

Ana Karenina lui Tolstoy, pentru ca asa vreau eu happy

| Shatteredx a răspuns (pentru Shatteredx):

Sau Veronica se hotaraste sa moara, de Coelho, pentru ca mi-a dat o idee destul de buna in caz ca o sa vreau sa ma sinucid vreodata!

| Pitzipoanca explică (pentru KirigayaKirito):

Mersi de recomandare^__^. Am mai avut o tentativa acum muuuulti ani, dar imi parea foarte trista cartea. Cu prima ocazie ajung la biblioteca.

| Pitzipoanca explică (pentru Shatteredx):

Veronica se hotaraste sa moara mi-a placut mult. happy

| zahy a răspuns (pentru Fizy93):

Da da da, Nice. ma bucur ca la varsta ta ai citit Da Vinci

| Pitzipoanca explică (pentru Fizy93):

Am citit-o. Pana la jumatate e epica... apoi ceva s-a rupt. Prefer, tot pe aceeasi idee - "Cina cea de taina", cartea "Cina secreta". E scrisa de Javier Sierra. Pentru mine, a fost o carte deschizatoare de noi orizonturi.

| KirigayaKirito a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Ma bucur happy

Am inceput cartea acum un secol, o voi relua. happy Mersi de recomandare.

| umbrax a răspuns:

Simbolul pierdut

| Shatteredx a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Ana Karenina, Razboi si Pace - ambele de Tolstoy
Daca vrei si un alt tip, nu romane, iti recomand cartile lui Scott Peck: Psihologia Minciunii, Drumul catre tine insuti, Drumul catre tine insuti si mai departe.
Terapia prin ras - Lenny Ravich (O abordare diferita a vietii, sa privim partea amuzanta)
Si altele.

Drumul catre tine insuti - bifat. In rest, nu am mai incercat Peck. Razboi si pace parca am citit-o. Terapia prin ras, niet.

prfml
| prfml a răspuns:

Jules Verne - O Calatorie Spre Centrul Pamantului, sunt genul care sunt curios, nu imi place sa traiesc ca intr-o cusca, imi place sa cunosc, sa explorez, sa stiu detalii atat de planeta noastra cat si de altele.

| Shatteredx a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Middlemarch de George Eliot
In cautarea timpului pierdut de Marcel Proust
Crima si pedeapsa - Dostoievski
Aleph de Coelho
Maitreyi de Eliade
Conjuratia imbecililor - John Kennedy Toole

| Pitzipoanca explică (pentru prfml):

Citit^__^. Foarte faina. Deshi prefer 20 000 de leghe sub mari

Notat. ^___^

| Clauvdgg a răspuns:

Singur pe lume
Lorelei - sunt faine
eu acum citesc Frankenstein, dar am citit doar 10 pagini nu stiu daca este faina happy

| Pitzipoanca explică (pentru Clauvdgg):

Daca iti va placea Frankenstein, incearca si Edgar Allan Poe - Caderea casei Usher.

| ραяαмσяє a răspuns:

Jurnalele Vampirilor, Cercul Secret sau Amurg happy. Mie îmi plac. Succes.

| Clauvdgg a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Tu ai citit Frankenstein?

Pe cuvant ca nu tin minte. laughing Parca citisem ceva de Shelley... Dar nu sunt foarte sigura. Batranetea e de vina. Oricum, stiu povestea.

Si cum ti se pare? happy

E o idee tare interesanta. Si mie imi place si stilul in care se scria atunci. Din cate tin minte, sunt mai multe teme acolo. E o carte foarte buna, cel putin din punctul meu de vedere.happy

Mersi :*

| Pitzipoanca explică (pentru ραяαмσяє):

Nu sunt putin...siropoase? Nu le-am citit, de asta intreb. Ai putea sa le compari cu alta carte/alte carti?

| Reiki a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Alchimistul de acelasi autor e diferita si foarte buna

| Fizy93 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

La fel si pentru mine happy

| Pitzipoanca explică (pentru Reiki):

Citit ^___^

| Reiki a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Minunat,sincer.Atunci,Aivanhov? Steiner?

Întrebări similare