| Pitzipoanca a întrebat:

Ce carte ati recomanda? De ce?

39 răspunsuri:
| Pitzipoanca explică (pentru Reiki):

Din pacate, niciunul mentionat. sad

| Reiki a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Cauta Rudolf Steiner si vei gasi, online, toate cartile sale. La Aivanhov, pe Scribd

| Nymeria a răspuns:

Citeste cantec de gheata si foc de george rr martin mie mi-a placut enorm-si deja citisem iainte pe Tolkien cu toate cartile lui despre Pamantul de Mijloc, dar seria este uriasa, doar primul volul Urzeala Tronurilor are 996 de pagini, in timp ce al 3 Iuresul Sabiilor are 1467 de pagini parca e uriasa si totusi ti se pare prea scurta are un ritm alert, adica nu tine povestea de un personaj ci de mai multe din perspectiva caruia se povesteste, incepe seria nu o sa regreti

| Pitzipoanca explică (pentru Reiki):

Multumesc frumos. ^___^

| Pitzipoanca explică (pentru Nymeria):

Pfff, mi-ai dat tema de vacanta. laughing) Si tare ma tem ca-mi las acolo toata alocatia... Mersi frumos ca ti-ai rapit din timp sa imi raspunzi. :* ^___^

| Nymeria a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Pai mai am una Epopeea dragostei, 446 de pagini care te vor incanta cu siguranta

| Scarlett01 a răspuns:

Se numea Sarah.E o carte minunata, cu 2 povesti in paralel una in trecut, alta in prezent.E drama unei copile de doar 10 ani, drama ce incepe odata cu fenomenul vel d'hiv petrecut in Franta unde mii de evrei au fost omorati.Am vazut si filmul si este genial. Sper sa faci rost de carte.Bafta

| tafli a răspuns:

Fratii Karamazov, Fiodor MIhailovici Dostoievski

| Pitzipoanca explică (pentru tafli):

Acum sunt in desfasurare, multumesc. ^__^

Întrebări similare