| ___Dmza a întrebat:

Pentru cei care au dat probele la Liceul de Arte, la proba de natura statica trebuie sa faci din mintea ta sau îți dă în fata ceea ce trebuie sa realizezi?

3 răspunsuri:
| manuemanoil a răspuns:

In general, la proba de natura statica din cadrul examenului de admitere la Liceul de Arte, candidatii sunt solicitati sa realizeze o lucrare de natura statica (de exemplu, o desenare sau o pictura) folosind mijloacele de care dispun (de exemplu, hartie, creioane, culori).

De obicei, se ofera un subiect sau o tema pentru aceasta proba, iar candidatii trebuie sa creeze o lucrare care sa ilustreze sau sa abordeze tema respectiva. Acest lucru poate implica realizarea unei lucrari din mintea proprie, dar poate fi, de asemenea, necesar sa se foloseasca modele sau surse de inspiratie din exterior.

Modul in care trebuie sa realizezi lucrarea depinde de subiectul sau tema oferita, precum si de mijloacele de care dispui. Este important sa respecti cerintele examenului si sa te concentrezi pe realizarea unei lucrari de calitate care sa ilustreze abilitatile tale artistice.

| ___Dmza explică (pentru manuemanoil):

Îți mulțumesc mult de tot!?

| manuemanoil a răspuns (pentru ___Dmza):

Funda, te rog!? Dacă ți a plăcut