| costy69 a întrebat:

Ce părere aveti de motorizarea 1.7 D de la Opel? Unii spun ca e un motor cu probleme, injectoare ect.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde la ce generatie te gandesti.
1.7 D e motor facut de Opel, fara turbo, si am auzit ca sunt rezistente.
1.7 TD/TDS e motor facut de Isuzu, trage mult mai bine, consumul e ok, insa apar probleme cu supraincalzirea, si deformarea chiuloasei. Eu sunt la al 2-lea Opel cu motor de asta, la primul nu aveam probleme cu incalzirea, insa avea injectia si turbina cam obosite, actualul merge 'ceas', dar trece temperatura de 100 de grade, cand urc prin zone mai dificile.
Cu injectoarele nu o sa ai treaba, decat daca vorbesti de motorizarile mai noi, 1.7 CDTI, care au injectie cu rampa comuna. Nu sunt probleme deosebite cu ele, insa toate motoarele cu injectie de asta (de la toti producatorii) sunt foarte sensibile, daca pui motorina 'nepotrivita' se infunda imediat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru remus1007):

Motorul pe benzina se conduce mai turat decat cel diesel. Nu ca ar vrea soferul, dar benzinarul nu se misca, daca nu e dus pana pe la 2000, 3500 in unele situatii.
Iar la diesel, daca ai unul vechi pe mana, si mergi constant in 2500, scoti un consum enorm. Am patit-o eu cu TD-ul asta, prima saptamana am tinut-o in consumuri de 10l/100km si peste, fiind obisnuit sa merg la turatii de benzinar. In oras nu vedea mai mult de treapta a 3-a, si o tineam intre 2000 si 3000. Acum am trecut la condusul normal de diesel, cu demaraje pana la 2000-2500 pe drept, 3000 la deal, si mers incet chiar si la 1200rpm, si am consumul normal, de 5-6% chiar si urban.
Injectoare infundate la pompe rotative nu ai sa vezi, poti sa mergi toata viata subturat cu el. Probleme pot aparea in special la turbina, daca se merge subturat, caci se depune funinginea si o blocheaza. Dar eu am portiuni unde conduc cu viteza mai mare, cam in fiecare zi, deci nu se pune problema infundarii, ca am unde sa-i dau.