E bun dacă a fost întreținut. de obicei, motoarele de 1.8 și 2.0 TFSI la modelul acesta consuma foarte mult ulei.
"mama nu conduce diesel, deci aleg benzina"
un disel se conduce EXACT la fel (deh, schimbi la o turație mai mică - te obișnuiești in 30 secunde) ca un benznar așa că n-ar avea probleme
Nu NU cumperi un motor ci o MAȘINĂ așa că intreabă despre una! Pricepi?
Bai omule, normal ca, cumperi o masina nu un motor, dar masina contine si motor si eu intreb persoanele de aici ca stiu ceva despre acest motor, e bun sau nu, daca are probleme care apar la mai multe persoane si care sunt acele probleme etc. Pricepi?
Am detinut 4 ani o masina cu motor CDAA 1.8tfsi.Motorul este o bijuterie tehnologica si face efectiv pipi pe orice tdi la orice aspect.
Daca reusesti cauta o motorizare dupa 2012 cand au fost rezolvate niste probleme cu consumul de ulei exagerat sau un exemplar mai vechi care a fost rezolvat in garantie.
Eu am avut unul din 2009 dar nu consuma ulei deloci. Probabil ca a fost rezolvata problema inainte sa o cumpar eu.dar si cu consum marit oricum merge bine.
La semafor nici nu se aude motorul, auzi doar un vreun" te de i "daca sta in spatele tau.
Pe scurt, să n-o lungim: a4 1.8 benznă pentru oraș e o prostie la fel de mare cât mașina in sine! Dar tu ești liber să iei (pentru maică-ta ințeleg) și un a8
noroc
Cox27272 întreabă: