Asa si mie mi se pare faina, dar asta nu e un argument de baza.
Automata = comoditate! O mana libera - nu mesteci toată ziua cu făcălețul in mămăligă *( cu mana pe schimbător)
Suspecte de defecțiuni mai des ca cele manuale! Depinde si de marca!
Îți permiți masina cu automata = îți permiți si o reparație $$$ costisitoare dacă crapă ceva... sau te uiți la ea ca la obiect in muzeu!
Manuala!? Tropai cu piciorul între pedale *( sa calci ambreiajul ) mai comune pentru mecanici si mai ieftin in service... cică!
Am făcut școală pe manuala DAR si degeaba sa primesc una nu as mai conduce MANUALA!
Chestie de gusturi, $$$$, stil de condus!
Automata fara discutii... de ce dracu sa ma mai chinui cu schimbaul vitezelor in traficul pe care il avem zi de zi?
Ci o baga pe aia cu ai controla sau alte vrajeli de genul "sofer adevarat doar pe manuala" inseamna ca are ceva complexe.
Odată ce înveți să conduci manuala cu greu te dezveți, cum s-a mai zis, la manuală ai control, la automată mai mult control, acum depinde de fiecare, dae eu am manuală.
Deci am un complex ca imi place senzatia de pilot de curse pe 120cp? Wow... Ma simt profund ranit.
On a real note, problema ta este traficul si gelozia. Noroc ca eu nu am niciuna
Opinia mea este ca la automate nu ai mai mult control, deoarece oricat de rapid ar fi calculatorul tot esti la voia unui calculator!
Nu sunt masochist! Sa ma chinui cu mestecatul in mămăligă! Sa ajung întreg din punctul A in B asta ma interesează! Rar mai conduc ca in Vest exista trenuri de mare viteza *( Fr & Belgia unde 80 % locuiesc ). Ocazional Spania & Germania cu treaba!
Foarte bine pentru tine! Eu stau in varf de deal, unde infrastructura e meh, asa ca o cutie manuala imi ofera controlul absolut necesar indiferent de situatie.
Si calculatorul are timpi de raspuns de 100 ori mai marei decat orice sofer
Bro, nu ma intereseaza de timp de raspuns, e vorba de control integral la mine unde stau (deal). La tine la oras mare unde stai numai in trafic merge automata, dar la mine e de preferat manuala. De asemenea, mai ies si pe offroad cateodata. Ia acolo automata DCT!
Exact. Niciun sofer nu poate face o plecare in panta mai bine decat o cutie automata.
Hai sa ne intalnim la un moment dat sa iti dovedesc ca nu ai dreptate
Nu e nevoie. Am multi multi km si cu manuala si cu automata, stiu care si ce poate. Si eu am fost incapatanat cu manuala pana mi-am permis si am condus prima data o automata. o sa vezi si tu cand o sa ai ocazia
Clar automată!
Selectezi programul de spălare și dai start.
La manuală trebuie să stai lângă ea...
Poti avea senzatia de pilot de curse si cu automata. Problema e ca romanii sunt ramasi in urma cu muuulte chestii, inclusiv mentalitatea vizavis de cutiile automate.
Eu umblu numai cu masini pe care daca le vezi faci spume ca nu le am dat la rabla
Alexandrion_6425 întreabă: