| MAteiLaAjutat a întrebat:

Manuala sau automata? Explicati de ce.

Răspuns Câştigător
| Solane a răspuns:

Manuala. Ai control asupra ei.

45 răspunsuri:
| anaad2011 a răspuns:

Manuala! Mi se pare faina!
Funda?

| MAteiLaAjutat explică (pentru anaad2011):

Asa si mie mi se pare faina, dar asta nu e un argument de baza.

| anaad2011 a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Consuma putin!

La mine nu happy

| MAteiLaAjutat explică (pentru Solane):

Un adevarat sofer avem aici!

Bmw?

Orice, doar am piciorul greu.

| MistarGoGu a răspuns:

Automata = comoditate! O mana libera - nu mesteci toată ziua cu făcălețul in mămăligă *( cu mana pe schimbător)
Suspecte de defecțiuni mai des ca cele manuale! Depinde si de marca!
Îți permiți masina cu automata = îți permiți si o reparație $$$ costisitoare dacă crapă ceva... sau te uiți la ea ca la obiect in muzeu!
Manuala!? Tropai cu piciorul între pedale *( sa calci ambreiajul ) mai comune pentru mecanici si mai ieftin in service... cică!
Am făcut școală pe manuala DAR si degeaba sa primesc una nu as mai conduce MANUALA!
Chestie de gusturi, $$$$, stil de condus!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Automata fara discutii... de ce dracu sa ma mai chinui cu schimbaul vitezelor in traficul pe care il avem zi de zi?
Ci o baga pe aia cu ai controla sau alte vrajeli de genul "sofer adevarat doar pe manuala" inseamna ca are ceva complexe.

| angel6lust a răspuns:

Odată ce înveți să conduci manuala cu greu te dezveți, cum s-a mai zis, la manuală ai control, la automată mai mult control, acum depinde de fiecare, dae eu am manuală.

| gabicoo a răspuns:

Electrolux! Nu? laughing

Uuuuuhappy

| MAteiLaAjutat explică (pentru MistarGoGu):

Deci nu esti pasionat de condus sa inteleg?

| MAteiLaAjutat explică (pentru suntserios):

Deci am un complex ca imi place senzatia de pilot de curse pe 120cp? Wow... Ma simt profund ranit.

On a real note, problema ta este traficul si gelozia. Noroc ca eu nu am niciuna happy

| MAteiLaAjutat explică (pentru angel6lust):

Opinia mea este ca la automate nu ai mai mult control, deoarece oricat de rapid ar fi calculatorul tot esti la voia unui calculator!

| MistarGoGu a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Nu sunt masochist! Sa ma chinui cu mestecatul in mămăligă! Sa ajung întreg din punctul A in B asta ma interesează! Rar mai conduc ca in Vest exista trenuri de mare viteza *( Fr & Belgia unde 80 % locuiesc ). Ocazional Spania & Germania cu treaba!

| MAteiLaAjutat explică (pentru MistarGoGu):

Foarte bine pentru tine! Eu stau in varf de deal, unde infrastructura e meh, asa ca o cutie manuala imi ofera controlul absolut necesar indiferent de situatie.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Si calculatorul are timpi de raspuns de 100 ori mai marei decat orice sofer

Bro, nu ma intereseaza de timp de raspuns, e vorba de control integral la mine unde stau (deal). La tine la oras mare unde stai numai in trafic merge automata, dar la mine e de preferat manuala. De asemenea, mai ies si pe offroad cateodata. Ia acolo automata DCT!

suntserios

Exact. Niciun sofer nu poate face o plecare in panta mai bine decat o cutie automata.

Hai sa ne intalnim la un moment dat sa iti dovedesc ca nu ai dreptate happy

suntserios

Nu e nevoie. Am multi multi km si cu manuala si cu automata, stiu care si ce poate. Si eu am fost incapatanat cu manuala pana mi-am permis si am condus prima data o automata. o sa vezi si tu cand o sa ai ocazia

| 19flo79 a răspuns:

Clar automată!
Selectezi programul de spălare și dai start.
La manuală trebuie să stai lângă ea...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Poti avea senzatia de pilot de curse si cu automata. Problema e ca romanii sunt ramasi in urma cu muuulte chestii, inclusiv mentalitatea vizavis de cutiile automate.

| darrio2007 a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Automata este pentru puturoși.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Ca să nu jignesc, pentru soferii comozi.

| MAteiLaAjutat explică (pentru GabiDumitrescu):

Automatele sunt mai scumpe.

Eu umblu numai cu masini pe care daca le vezi faci spume ca nu le am dat la rabla big grin

Întrebări similare