| Passatb6 a întrebat:

Salut, vreau sa vand al meu golf 5 2. 0tdi 140cp si sa cumpar un Golf4/Bora 1.9tdi arl 150cp
Merita aceasta masina?

13 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Treci de la ceva mai nou la ceva putin mai vechi, se numeste involutie.

| Sofer a răspuns:

Din ce an este golf 5? Daca e peste 2006 anul. eu zic sa il patrezi. e mai bine insonorizat golf 5 decat golf 4, stiu ce vorbesc ca detinator de golf 4 dar am si condus golf 5. Daca nu ai avut probleme cu ia o poti tine in continuare fiind euro 4.

| Frank51 a răspuns:

Ambele motorizari sunt ok, atat cea de pe golf5 cat si ARL-ul de pe golf sau bora, deci diferenta va fi foarte mica. Daca vrei sa simti un surplus de putere faci un soft, te costa 200 euro si te duce in 170cp.

| Passatb6 explică (pentru Frank51):

Cica 1.9tdi arl ar fi mai fiabil. Dar ma sperie ca este euro3 iar golful euro4

| Frank51 a răspuns (pentru Passatb6):

Tot ce e diesel polueaza de rupe. Daca vrei sa nu poluezi mergi pe benzina, daca vrei diesel poti sa iei si euro6 ca tot polueaza ca dracu.

| Passatb6 explică (pentru Frank51):

Ma doare in c.r de poluare. Dar e3 cica s.ar interzice.

| Simpatik a răspuns (pentru Passatb6):

Te doare in c*r pai bine mai lake dar ar fi bine sa se interzica toate diselurile sa vad atunci ce faci. ai idee cati oameni se imbolnavesc zilnic de la masinile astea? o gramada si pe tine de doare undeva, mentalitate tipica de meltean care nu are 2 lei in buzunar.

| Frank51 a răspuns (pentru Passatb6):

Aham. Hai ca m-am lamurit.

| Passatb6 explică (pentru Simpatik):

In buzunar? folosesc bancar, usor cu limbajul, ca daca iti arat interogare sold zici ca e chiria pe toata viata ta de cersetor.
Sunt convins ca doar din vina masinilor se imbolnavesc, le face mai bine fabricile alea de lucruri inutile. Sa voteze psd sa moara cu tot cu psdisti, ii voteaza pe o sticla de ulei

| Simpatik a răspuns (pentru Passatb6):

Da, alt bogatan din gura, ce sold ma eu tin banii in seiful din casa am masini de la 20k-70k euro in sus vreo 9 bucati noi pana acum. Cine are situatie buna nu vorbeste de golf 5 pe care sa il schimbe cu golf 4. cati oameni bogati vezi tu sa mearga cu logan fie el si nou? dupa gandire imi dau seama ca te duci la banca doar sa faci imprumut de 1000 de euro cand vrei sa-ti iei o masina de asta pe care altii trebuiau sa le caseze demult, dar au descoperit Romania naivilor si incultilor, si cum e moda ca tot marlanul sa aiba macar o tigaie in fata blocului si/sau a casei strainul a vazut ca e mai ieftin sa scape de rablele care arunca N0x in mediu decat sa le dea la casat pe un voucher...si nici nu il mai leaga ceva sa-si ia masina noua, ca voucherul avea si el valabilitate. Si de aici ai ajuns la psd, ce treaba are fie ca e psd, pnl, usr toate-s un drac.Marea majoritate a poluarii acum se datoreaza masinilor, numai avem combinate, fabrici si uzine ca in comunism...si tigaile care le conduci tu contribuie si ele la poluarea mediului. Vezi ca ziceam intr-o postare mai veche pe aici ca am un Nissan GTR R35 (gozilla nu skyline!), dar tu doar in filme ai vazut asemenea masini. bafta la cautat chilipiluri bogatule din taste.

| Passatb6 explică (pentru Simpatik):

Am 18ani conduc o masina de 5000€ in care am mai bagat 2000€. Sunt convins ca la 18ani tu conduceai ceva atat de frumos. Ma interesa stict dpdv al motorului, arl este net superior al bkd-ului. Daca vreau maine imi iau golf 7 gti doar ca nu vad rostul unei masini atat de expensive cu doar cateva luni de permis.

| Simpatik a răspuns (pentru Passatb6):

Inseamna ca ori esti foarte inteligent incat sa ai afacerea ta, ori ai parinti cu bani, te felicit in ambele cazuri.

| Passatb6 explică (pentru Simpatik):

Parinti cu afacerea lor. Cat despre bani nu vorbi daca nu sti. Am luat masina asta strict din banii mei. Daca era sa stai pe ai parintilor imi luam ceva mai impunator macar un a6 dupa 2012