Este mic. Pentru ca Lotus are capacitatea cilindrica mai mare decat a Daciei. Dacia are 1289 cmc.
Aaa tu ai o amărâtă de dacie sau ai avut sau nu ai deloc masina, Nu ești tu om de masina!
Noroc,știam dar mă gândesc că nu e mare diferență de 300 cc poate că va fierbe motorul creste temperatura acul de la bord pentru că la dacie s-ar putea să fie mai puține celule unde circulă apa cred eu din experienta mea
Daca poti adapta furtunele locul unde intra radiatorul poti incerca, nu are nimic, doar sa nu fie mai mic, daca e mai mare e ok, daca e mai mic atunci ai probleme cu cresterea apei.
Buna ziua da pai se cam potrivește dar tot nu prea sunt sigur cu temperatura aici e mai important ca în șasiul din fata mai dau eu două trei gauri pentru fixare
Dacia 1300 si 1310 a avut 2 modele de radiator, varianta mare s-ar putea sa mearga. Exista motoare Dacia de 1600cc pe Nova, papuc si unele Break-uri, vezi ce radiator folosesc alea si poti incerca sa pui unul din ala. Bineinteles trebuie sa gasesti furtune compatibile, asta e cea mai mare problema.
Dacia a fost echipata in timp cu 3 feluri de radiatoare. Model -standard ( 1300 ); model -Canada (1400 ) si model papuc ( 1600 ). Daca iti incape cel de papuc, cel mai mare, iti asigura racire suficienta. E si mai bun sa dai jos elicea de pe pompa Cortinei si sa pui un electroventilator doar ca iti trebuie si o termocupla, un releu si un electrician daca nu stii. Iti trebuie si un vas de expansiune - radiatorul de Dacia asa e conceput, nu are bazin superior pentru nivelul de antigel. Banui ca Cortina nu era cu vas in '66.
Buna stiam ăla de 1300 mai mic s-ar potrivi celelalte le-am văzut și studiat așa e cu furtunele o să fie mai greu ca e mai lungi la cortina o să caut pe la târg ceva asemănător să fie la fel diametru la capete
Furtune poti adapta si din 2 bucati unite prin mufa de teava ca prelungitor sau daca ai nevoie de 2 diametre. Am spus -termocupla - Contact electric cu comanda in funtie de temperatura pentru electroventilator. Termostatul e altceva, ala ramane normal la locul lui si isi face treaba lui.
Am înțeles nu e nevoie de termocupla sau alte modificări pentru răcire eficienta, cu teva de plastic pe furtune s-ar putea să nu fie bine pica ăla pe la teava indiferent că stri ge colierele acolo e presiune de apa tur retur si nu vreau așa caut furtune potrivite
Cred ca radiatorul de la un logan te-ar ajuta mai mult, in plus gasesti ieftin.