Depinde de parul tau. Daca ai parul subtire si mai putin(ca mine de altfel) atunci iti ajunge 170 grame aproximativ...cm te sfatuiesc sa nu iei mai mult decat 50-60 maxim. Nu exista extensii (par natural) la 36 lei. 36 lei probabil este pe centimetru, in total extensiile romanesti ajung la peste 500 lei. Extensiile din par sintetic nu merita sa iei.
Nu are cum sa dauneze sanatatii, sunt doar agrafe cu par.
Eu am experienta si iti pot da niste sfaturi fiind prima data :
-alege cu grija culoarea, spune-i vanzatorului sa iti trimita poze cu nuantele de maro(sau ce culoare e parul tau) disponibile
-extensiile clip on sunt de doua feluri: o mesa mare pe tot capul sau set de mai multe( intre 7-10 mici), aici te sfatuiesc sa le iei in mai multe exemplare mici
exemplu : https://www.google.ro/......ps?/search
-ai grija de ele, nu le spala prea des si piaptanale cu grija, nu folosi mult sampon pe ele ca nu au nevoie deoarece nu au scalp, in schimb foloseste mult balsam
-daca ai par mult/gros/bogat o sa ai nevoie de peste 200 de grame(minim) ca sa nu se vada diferenta (acestea sunt mai scumpe fiind mai multe grame)
Eu mi le-am cumparat din Olanda si China, sunt foarte bune, par natural si am dat intre 300-500 lei aproximativ si sunt de buna calitate, 170 si 180 grame.
Nu mi-am luat din Romania pentru ca nu am incredere, nu iti zice nici gramajul si mai adauga 200-300 lei in plus pe langa pretul original.
Nu dauneaza, de preferat cu clips sa fie, dar mai bine ia-ti din par natural de pe Divisima, de acolo mi-am luat si eu cand eram mai micuta si am multe prietene care isi iau de acolo.Eu acum am parul lung si imi fac mereu tratamente cu keratina.
Nu dauneaza. dar parerea mea e este sa-l lasi asa cum este. pariez ca nu iti sta rau. doar ca tu te-ai obisnuit cu el mai lung.