Buna daca esti in perioada pubertatii...se datoreaza excesului de sebum! Nu ai cum sa indrepti acest lucru insa pentru a il masca iti recomand sa iti prinzi parul intr-un coc la spate.Parul tau va da aspectul de gelat...cei din jur vor crede ca l-ai dat cu gel pentru a nu fi ciufulit! Sper ca te-am ajutat Funda?
In primul rand, foloseste un sampon special pentru par gras. Si, cand vezi ca a inceput sa se ingrase, foloseste un sampon uscat:
http://www.cosmetice.onlineparfum.ro/......create.php
Crede-ma, face minuni! Il aplici, freci parul cu un prosop si gata! Parul tau isi va recapata prospetimea!
Şampon uscat. Şi pentru că ţi se murdăreşte aşa tare, schimbă şamponul dar unul bun, şi ia un spary bun Glis
Buna tu vrei sa spui ca ti se ingrasa.Trebuie sa nu te speli prea des adica la 3 sau 4 zile e perfect apoi schimba samponul incearca sa gasesti unul pe baza de urzica.Clateste-te intr-un lighean in care ai pus 3-4 linguri de zeama de lamaie sau putin otet de mere. Poti sta linistita dupa ce se usuca nu se mai simte mirosul.Altceva ce mai poti face este sa bati bine un ou sau doua depinde lungimea parului si sa il aplici la radacina si pe par.Stai 30 de minute si apoi te clatesti si te speli normal.In loc de balsam poti folosi iaurt natural.Pana iti rezolvi problema si cum ai spus trebuie sa pleci undeva inainte da-te cu pudra de talc pe par.Nu o sa mai para gras.
Ai primit raspunsuri mai sus raspunsuri cu remedii :* acum, si eu am aceeasi problema iar cand sunt in intarziere ma dau cu putina pudra de talc la radacina parului, absoarbe uleiul si nu afecteaza parul cu nimic poti sa te dai cat vrei si nu se vede decat daca pui prea multa... cand am auzit prima oara n-am crezut dar cand am incercat am ramas uimita... poti incerca fara grija pe mine m-a salvat de multe ori
Tias sugera sa nu iti speli foarte des parul deoarece ti se uleiaza.Este la avon o masca foarte buna "natural" daca nu ma insel o folosesc si ie foarte buna.Iar cand tie murdar parul si te grabesti prindel frumos sus iar asa nu nu se mai oberva... sper ca te-am ajutat...:*
greenlilly întreabă: