Totul depinde de ce insemna "dezvoltati" nu de varsta desi ar fi cam devreme
daca chiar te deranjeaza ca tu nu porti tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu ea, sa ii explici ce crezi tu si daca va spune nu incearca sa o intrebi motivul si sa insisti putin pe faptul ca ai crescut si ca ai nevoi... poate ea nu vrea sa cresti, poate vrea sa fi fata ei mai mult timp...in fine incearca sa intelegi si ce crede ea
si daca pana la urma o convingi incearca sa nu il porti decat cand iesi undeva, acasa poti sa nu porti nimic sau o bustiera..astfel nici nu vor fi asa lasati cand vei avea vreo 25 de ani
. daca nu o convingi poti cumpara bustiere mai inguste si poate pui niste bureti..sunt si alte solutii
O sa inteleaga. Du-te la ea si spune-i... nu te va certa. nu este vina ta ca te-ai dezvoltat foarte bine, iar mama ta trebuie sa accepte acest lucru... dar mai bine porti bustiera. si sutien peste 2-3 ani.
Mult noroc!
Spune-i mamei tale ca e jenant sa ti se vada nurii si ca baietii se holbeaza la tine mereu. Cred ca te va lasa. (Nici eu nu sunt de acord cu bustiera, e complet inutila; se vede tot prin ea)
Sunt sigur ca o sa inteleaga. Uneori noi ne facem o impresie gresita despre parinti nostri, avand in vedere ca stam mai mult pe la bunici... Stiu si eu cum este. Spune-i mamei tale, iti garantez ca va intelege.
Din moment ce porti bustiera de ce vrei sutien? E mai incomod decat bustiera.
Si eu am purtat bustiera dar m-am saturat de ea si am trecut la sutien. Poate te intelege si daca nu mai asteapta un an si atunci o sa ti se mai dezvolte si o sa fie de acord
Pai de unde sti ca te-ar certa daca n iai spus niciodata. Si mai intai vb cu sora ta daca e sa te sustina. si spune-i si mamei tale ca n varsta conteaza conteaza ca tu te-ai dezvoltat ce traim in alte vremuri e normal
Pai daca sanii tai sunt dezvoltati si nu te va lasa sa porti sutien..atunci ai putea purta bustiera.e mai comoda si nu se observa ca ai bustiera.
Si eu am fost in situatia asta.mam dezvoltat mai repede si spre deosebire de alte fete eu eveam nevoie. vorbeste cu ea explicai.la mine a mers intr-un sfarsit.(acum am 14 ani). succes
Va multumesc mult pentru ajutor! Toate raspunsurile imi vor fi de folos.Va iubesc!:X
E foarte simplu, ia-ti un tricou sa maieu mai transparent si decoltat si (agitale) prin fata lor si de ce nu si baieti?(de fata cu ele) poate asa te va intelege
Depinde de marimea sanilor. eu de exemplu ii aveam destul de mari pe atunci si chiar era inestetic fara. poate ca ai tai nu sunt mai mici in concluzie o bustiera ar fi mult mai recomandata.
Pai si daca porti deja bustiera de ce vrei neaparat sutien? iti sunt chiar asa de dezvoltati sanii incat si cu bustiera sa fie inestetic? sau doar asa ptc vrei tu sutien, ca au si colegele de clasa?
Da sunt tot felul de bustiere acum si cu burete si mai stranse si mai subtiri si mai mici nu trebuie neaparat sa fie sutien. daca mamai tale nu ii convine la 12 ani e totusi destul de devreme. ce marime ai zis ca porti de sutien? (ai zis ca ai un sutien pe care il porti pe ascuns nu?)
Poate mama ta are dreptate dar daca tu chiar esti dezvoltata fizic ea va intelrge asta si te va lasa sa porti sutien =)
Buna! si eu am tot 12 ani si si eu vreau sa port sutien chiar daca sanii mei nu-s foarte dezvoltati dar mama mmi-a zis ca daca purtam sutien de la varsta asta mai incolo vom avea sanii lasati si urati.ASA ca iti recomand daca te simti cumva stanjenitor cu sanii tai poarta o bustiera.Cu totul ca nu ar trebui, si eu ma cam feresc sa-mi arat sanii, port si eu bustiera si e mai bine.Te pup si sper sa ma iei in considerare.:X:X:
Mama tare are intr-un fel dreptate
fara suparare... si eu tot de la varsta ta port sutien si acum nu mai port deoarece ma simt mai bine fara si in plus daca porti de pe acum cand o sa fii mare o sa sanii lasati in jos si nu este frumos sa arate asa:* asta este parerea mea acum depinde de tine:* pusii:*