Wow! Parca vorbesti si despre mine
Si eu primavara trecuta am inceput sa-l indrept, vara trec mi-am facut suvite blonde si la un moment dat parul nu statea mai mult de o ora intins. Si eu il am tot ondulat. Eu zic sa renunti o vreme la placa, eu asa fac, nu l-am mai indreptat de cand a inceput vacanta si am tuns varfurile ft arse. Asa trebuie sa faci si u, nu ai alta solutie![]()
Bafta:*
Singura solutie este sa iti schimbi o vreme look-ul ca nu moare nimeni(cine te vrea te place si asa)te tunzi putin nu f.mult si incearca sa te vopsesti neagra o sa ti se regenereze iti faci masti naturale, si lasi placa. daca te incapatanezi dupa o sa fie prea tarziu crede-ma o sa fii nevoita sa il tai tot PLACA SI DECOLORANTUL DISTRUGE
Cel mai bine ar fi sa-l tunzi, daca nu vrei macar tunde-i putin varfurile si vopsesteti-l (cel mai bine culoarea naturala)
Nu inteleg, cele care il au ondulat il vrea drept, cele care il au drept il vor ondulat![]()
Sfat prietenesc
robabil ca iti place sa ai parul drept, stiu cum e, dar uite eu m-am invatat si placa sta undeva intr-un sertar, o mai folosesc din cand in cand si sa stii ca parul a inceput sa se mai invioreze![]()
Eu zic sa lasi asa paru.si daca ai suvite cu par ondulat s-ar vede frumos...nu stiu.acum ca nu te cunosc
sa-mi dau o parere