Buna
Un parfum care e f dulce este Nina Ricci.Este clasificat ca un ascuţit, parfum delicat, floral. Acest miros feminin poseda un amestec de flori, fructe şi note Woodsy, verde. Un bogat aroma.
Deci in concluzie e un parfum care chiar miroase placut, iar sticla are un design fain...costa cam in jur de 150 ron, si gasesti in sephora
Avril Lavigne-black star-dulce si persista mirosul.Am eu si miroase foarte bine.Ti-l recomand cu placere
Far away are un miros ff puternic dar mama nu imi mai i-a ca daca ma dau cu el face crize de fiere la cat ii de puternic nu e chiar asa rau de fapt e preferatul meu misoase super si e dulceag sie puternic dar ai grija nu orcinel suporta
Vezi Aici http://dshopp.cabanova.com/produse-cosmetice.html
Sunt foarte bune, vei fi multumita
Sper sa iti placa
Salut! Poti sa iti recomand doua parfumuri(mie imi plac mult) : Simply Because si Pur Blanca Blush.Amandoua au miros dulce si le poti gasi la Avon.
Salut! Iti recomand un parfum foarte fin si care persista foarte foarte mult. Gianfranco Ferre se numeste este italian, pur si simplu superb. Sper ca parfumul pe care o sa il cumperi sa fie acesta. Bafta >!