| SufletAcadelicit a întrebat:

Bună seara, TPU! Cine îmi recomandă şi mie un parfum fain? Să fie dulce, să dea un plus de miros, şi să persiste. Dau fundă. P. S.: Puteţi să şi argumentaţi de ce vă place parfumul. Eu aş vrea să-l mai schimb, şi cum este o varietate de parfumuri, mai ales pe site-uri, e cam greu să alegi unul, neştiind şi cum miroase laughing. Mulţumesc, şi să aveţi o seară bună! >:d

7 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Un parfum care e f dulce este Nina Ricci.Este clasificat ca un ascuţit, parfum delicat, floral. Acest miros feminin poseda un amestec de flori, fructe şi note Woodsy, verde. Un bogat aroma.
Deci in concluzie e un parfum care chiar miroase placut, iar sticla are un design fain...costa cam in jur de 150 ron, si gasesti in sephorahappy

| miroonah a răspuns:

Ange au demon-givenchy

| katherinne a răspuns:

Avril Lavigne-black star-dulce si persista mirosul.Am eu si miroase foarte bine.Ti-l recomand cu placerehappy

| SandraMikyZu a răspuns:

Far away are un miros ff puternic dar mama nu imi mai i-a ca daca ma dau cu el face crize de fiere la cat ii de puternic nu e chiar asa rau de fapt e preferatul meu misoase super si e dulceag sie puternic dar ai grija nu orcinel suporta

| adrianaavg a răspuns:

Vezi Aici http://dshopp.cabanova.com/produse-cosmetice.html
Sunt foarte bune, vei fi multumita

Sper sa iti placa

| Delikat1497 a răspuns:

Salut! Poti sa iti recomand doua parfumuri(mie imi plac mult) : Simply Because si Pur Blanca Blush.Amandoua au miros dulce si le poti gasi la Avon.

| kmikzz a răspuns:

Salut! Iti recomand un parfum foarte fin si care persista foarte foarte mult. Gianfranco Ferre se numeste este italian, pur si simplu superb. Sper ca parfumul pe care o sa il cumperi sa fie acesta. Bafta >big grin!