| Pufuletica98 a întrebat:

Sunt fata am 13 ani 1, 62 cm si 52 km si ma simt urata! Lumea zice ca arat bine dar eu nu ma vad asa si trebuie sa slabesc neaparat 4 kg pana la inceputul liceului(trec la liceu).Nu stiti ceva cure babesti de exemplu fructe fara diete.Sora mea mai mare imi zice sa mananc 3 grefii pe zi cum face ea ca e super slaba! Ma ajutati. Daca stiti ceva cure din astea fara creme sau meniuri cu fructe de mare si cine stie ce.Va rog sunt disperataaa!

Răspuns Câştigător
| Anonimus4Ever a răspuns:

In primul rand ai grija ai scris km inloc de kg si ca sa slabesti cel mai bine e sa papi cat mai multa salata sa nu manaci foarte putina pine si daca poti sau daca vrei o alergare dimineata si una seara cand e racoare sa nu fie asa cald :-) la mine functioneaza asa fac eu sa ma mentin tongue

6 răspunsuri:
| princess01 a răspuns:

Ai 13 ani si treci la liceu, deja? Uite, cel mai bine ar fi sa nu te infometezi si sa renunti la dulciuri, paste fainoase, carbohidrati. Oricum, stai linistita ca nu esti grasa. Ai o greutate normala si n-ar trebui sa slabesti, eventual sa iti tonifici corpul. Funda?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

GArantat nu esti urata, doar te simti asa, e ceva normal la varsta aia cand intri printre cei mai mari.Si totusi cum intri la 13 ani la liceu? smugsmugsmug.La 1.62 nu conteaza ce varsta ai, 52 kg ii si prea putin, pana la 55 kg mai poti pune ABSOLUT LINISTITA.Lasa tu mancatul numai a fructelor sau legule, e cea mai mare porcarie.Corpu are nevoie de toate. Daca nu mananci carnuri nu ii dai proteine si un pic de grasimi animale de care are nevoie. Dietele nu exista.Ideea e sa renunti la dulciuri,paine dar sa mananci salamuri, sunca, muschi, rosi, castraveti, ardei etc.De toate, absolut, doar cate putin si des.Chiar daca mananci de 5 ori pe zi nu conteaza dar sa nu-ti umpli farfuria de CARNE, pentru ca LEGUME poti manca 1 kg din fiecare in fiecare zi si iti garantezi ca nu te ingrasi pentru ca legumele au extrem de putine calorii.Imfometarea e cea mai mare prostie si sa-ti zic dece.Corpul tau e obisnuit sa-i dai calorii zilnic, daca tu te opresti, el consuma putin din grasime dar dupa 1 zi incetineste procesul ca sai ajunga pentru mai mult timp, de aia cei care nu mananca slabesc mai incet dupa aia.Dar dupa 1 zi de nemancat el intra in stare de criza,crezand ca esti blocata undeva in varf de munte si consuma foarte putine grasimi, cea ce dulce la lipsa de energie, ameteli, posibil lesin, sigur anemie pentru ca nu-i dai calciu, fier etc.Cand mananaci din nou el crezand ca tu inca esti in siguatia de criza si asta e doar o masa ocazionala el depune tot ce mananci sub forma de grasime, pentru ca mai incolo sa aiba din ce sa ia din nou, de aia cele care se imfometeaza se ingraja mai tare dupa, pentru ca corpu tot depune nestiint ca nu e stare de criza.Nu eu spun asta, medici o spun.Nu asculta tu de sorta sau alte fete cu dietele lor penibile pentru ca nu dau rezultate.Asa a fost o femei in ani 1600-1700 care zicea ca are un fel de "spa" unde femeile puteau slabi si le tinea doar cu supa de rosii, adica apa chioara practic.Si femeile slabeau dar nu sunatos si ajungeau la pat, slabeau pana la os si pana la urma muschiul inimi slabea fizic si se micsora asa de mult incat nu mai putea pompa sangele si femeile mureau.Imfometarea e cea mai mare prostie, si nu asculta pe nimeni care-ti spune altfel.Ideea e sa mananci des chiar si de 5-6-7 ori pe zi dar putin cat sa tina corpu plin cu energie dar sa nu aiba surplus.Si tine cont ca corpului ii ia aproximativ 2 ore sa digere mancarea, deci ce mananci tu acum abia peste 2 ore o sa ai energie din ea, asa ca abia dupa 4-5 ore dupa ce ai consumat energia din ce ai mancat in urma cu 4-5 ore poti manca din nou fara riscul de ingrasare si fara riscul de imfometare, pentru ca chiar daca corpul nu primeste energie pana nu digera noua portie de mancare, el simte ca are ceva in stomac, si ca nu e situatie de criza.DAR NU UITA CA AI DOAR 52 KG SI LA 1.62 NICI VORBA SA TREBUIASCA SA SLABESTI, DIN CONTRA, LINISTITA, FARA SA SE VADA MAI POTI PUTE GARANTAT PANA LA 55-56 KG.ASCULTA-MA,STIU CE VORBESCwinking

| Changes a răspuns:

Ai 13 ani şi mergi la liceu? Cum aşa? Fratele meu are 13 ani şi trece în clasa a 7 a.În legătură cu problema ta, nu e nevoie să slăbeşti 4 kilograme însă poţi alerga sau să mergi cu bicicleta pentru a te menţine.

| Rotaru_Laurentiu_1990 a răspuns:

Tine post negru o zi da o zi nu esti si credincioasa si slabesti, dar nu manca a doua zi mult

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Rotaru_Laurentiu_1990):

Ce prostii vobesti.Infometarea ii ea mai mare porcarie.