| Libyadji a întrebat:

Bună! Știți un autobronzant bun, care sa nu miroasa urat (precum cel de la Gerovital sau Avon), sa nu lase pete și să ofere și un bronz frumos? Ceva ce ați folosit voi.

4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Autobronzantele nu miros urat, dar puse pe o piele transpirata sau care nu a fost spalata in ultimile 2-3 ore, poate sa-si schimbe mirosul in ceva urat.
In ce privesc petele lasate de bronz, nu este vina cremei ci a celui care intinde crema pe corpul tau, fiindca nu acopera corect toata zonele.
Pentru un bronz frumos recomand in prealabil un dus serios cu apa calda si sapun, ca sa degresezi pielea si sa o freci cu un burete lufa, care descuameaza si elimina pielea moarta, lasand pielea perfect curata.

| alina2k18 a răspuns:

Https://www.notino.ro/....../p-483439/
Nuanta Dark si o sa ai un bronz din ala misto, cafeniu asa, nu ruginiu-portocaliu din ala nasol.
Faci un scrub inainte, aplici o crema in strat subtire pe tot corpul si mai gros la coate si genunchi, astepti 10minute sa intre bine in piele si dupa iti dai cu spuma, ori cu manusa speciala ori cu manusi chirurgicale.
Dupa ce termini de aplicat, astepti sa se usuce bine, eventual daca ai un ventilator stai in fata lui gen, in 15minute e uscat complet, o sa arati asa gen jegoasa :)) dar se duce la primul dus si ramane un bronz super.
Recomand sa iei un tricou largut si subtirel si sa dormi asa in el, posibil sa se pateze dar iese la spalare, eventual sa ai culoare inchisa pe pat la asternuturi si tricou casa nu ramana asa urat daca nu e timpul de schimbat lenjeria.
Se aplica seara si dimineata faci dus.

| BlueStars03 a răspuns:

De la Bioderma.

| Libyadji explică (pentru BlueStars03):

Mersi. L-ai cumpărat din farmacie? Daca da, care? Sau de unde?

| BlueStars03 a răspuns (pentru Libyadji):

Da, din farmacie.Se gasesc in lanturile mari, farmacia Tei.

| Libyadji explică (pentru BlueStars03):

Si legat de miros cum e? Dupa aplicare nu miroase urat? Asta ma deranjează cel mai mult la cele pe care le am mai folosit

| Makipie a răspuns:

Bună! Eu folosesc autobronzantul St. Tropez. Dezavantajul este că mi se pare cam scump, dar măcar este bun din punctul meu de vedere. Autobronzant care să nu miroasă puțin ciudățel nici nu cred că există, dar îți pot spune că nu e un miros urât cu siguranță. Pete pe corp nu îți creează, dar trebuie să îl aplici corect. Eu l-am aplicat cu o mănușă specială și ți-aș sugera să faci și tu același lucru. Îți poate păta puțin hainele cât timp stai să se usuce deoarece este un autobronzant puternic, dar mie mi s-au luat acele pete de pe pijamale încă de la prima spălare. În legătură cu bronzul mie mi-a plăcut din suflet. Eu mi l-am luat pe cel dark deoarece voiam un bronz cat mai pronunțat