| Yaesmin a întrebat:

Pot să îmi pun unghii cu gel dacă unghiile mele naturale sunt lungi(1, 5-2cm)? Mi-am mai pus unghii dar aveam unghiile scurte atunci.Trebuie neapărat să îmi tai unghiile? Ma doare sufletul să le tai ca sunt așa frumoase.sad

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Pai oricum daca iti pui cu gel nu mai ai nevoie de cele naturale. Si unghiile cresc repede, nu e nicio tragedie happy

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Se poate construi unghia daca doresti mai lunga, iar pentru asta, unghiile naturale trebuiesc scurtate de 1mm. Daca esti multumita cu lungimea lor, se poate pune gel pe unghia naturala, sau daca le ai destul de rezistente, semi. Este bine sa nu treci din prima la o marime mare daca nu esti obisnuita, pentru ca iti va fi greu sa te descurci cu ele. Trecerea se face treptat. Daca te hotarasti sa iti pui unghii cu gel, trebuie sa ai grija de cateva aspecte: intretinerea se face la 2-3 saptamani, in functie de cat de repede iti creste unghia sau de cat iti tin; o luna este deja mult. Trebuie sa porti manusi cand faci curatenie cu diverse produse de curatat care ataca atat pielea cat si unghiile; trebuie sa nu folosesti unghiile ca pe unelte - sa nu deschizi cutii de suc etc., sa nu le smulgi, sa nu le rozi; deci daca vrei sa ai unghii frumoase, trebuie sa le si intretii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fie mai scurte. Nici foarte scurte dar oricum. Plus ca daca iti pui cu gel nu it mai trebuie cele naturale

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

De ce ai vrea sa iti pui? Nu ai cu ce sapa in gradina si vrei sa faci lopeti din unghii? Nu poti sa faci nimic cu unghiile lungi.

| Anonima6789777 a răspuns:

Draga, poti sa le tai linistita! Unghile cu gel tin in medie de 1 luna sau 2 depinde cum le intretii si au timp sa iti creasca la loc...

Răspuns utilizator avertizat
| Arimoshi a răspuns:

Trebuie sa ti-le tai dar daca iti plac asa mult ale tale atunci de ce nu le lasi?
(dar totusi poti sa tii le lasi si sa iti pui unghi mai mari dar ara ta groaznic)

| F12345 a răspuns:

Dacă ai unghiile luni și îți plac așa cum sunt ele poți merge la salon pentru a-ți da o formă și îți va aplica gel pe unghia ta naturala, în acest mod unghiile tale vor fii mai tari si nu va fi nevoie sa iti pui tipsuri daca ai unghiile lungi.Plus ca este mai ieftina aplicarea gelului le unghia naturala decat aplicarea tipsurilor si vor arata la fel, fara nicio diferenta. Sper ca ti-am fost de ajutor!