Nu inteleg de ce sa ilschimbi?
o data ce nu faci matreata cu unul :p tinete de el, merita sa ai un par frumos si stralukitor
In ziua de azi gasesti sampoane de toate felurile si pentru toata lumea, problema e ca trebuie sa stii care ti se potriveste, nici mie nu mi -e bun orice ...incearca un sampon din gama clear sau pantene.
1.Daca il schimbi des automat faci matreata.asa ca tine-l destul de mult timp
2.Nu e ok. Daca il schimbi la 3 luni nu e bine, normal ca iti apare matreata
3.Pai si eu fac matreata si de cand folosesc head &
shoulders nu mai am asa multa.
Sper ca te-am ajuat. Funda?
Pai de obicei nu trebuie schimbat daca iti merge bine dar daca zici ca ai facut matreata e ok la 3 luni dar si mai devreme.
Iti recomand sampoanele de la Schauma sunt foarte bune pentru tipul tau de par
Nu samponul produce matreata ci faptul ca nu-ti clatesti parul cum trebuie.
Samponul trebuie schimbat la 3 luni normal. si iti recomand samponul clear este foarte bun. funda?![]()
Buna.
1) samponul nu trebuie schimbat des. ( eu ma spal cu acelasi sampon de cativa ani)
2) alege-ti un sampon de la care nu face matreata si foloseste-l mereu, nu schimba samponul...
3) in cazul asta nu folosi sampon pentru volum. antimatreata oti folosii Clear sau head&shoulders care sunt f bune. sper ca te-am ajutat. fundita?:*
Samponul este ok daca il schimbi la 3 luni adica cam asa trebuie schimbat eu ti-a recomanda samponul Schauma... eu ma spal cu el de ceva timp si nu am probleme cu matreata sper ca te-am ajutat... funda?
Eu folosesc Teo Botanical si e eficient si ieftin nu fac matreata deloc. orice sampon de profil as folosi fac matreata dar de la asta nu fac
Buna ![]()
In primul rand vreau sa-ti spun ca e foarte bine sa-ti schimbi samponul la 3 luni pentru ca parul se obisnuieste cu formula unui sampon si nu mai reactioneaza ca la inceput dupa spalare. Daca folosesti sampon anti-mtreata sau pentru o curatare foarte intensa e posbil ca la inceput scalpul sa faca exces de sebum.dar nu va fi o problema permanenta![]()
In al doilea rand iti recomand pentru tipul tau de par Elseve.Sunt mai multe tipuri, dar in general nu dau volum (decat daca este unul facut special pentru asa ceva. evident)si confera o stralucire parului, plus ca pare mai matasos si scapi si de matreata.
P.S daca vrei sa mai tai din volum foloseste ser de la londa.merita![]()
Daca ma gandesc mai bine cea mai buna solutie pentru a ''taia'' din volum este sa-l tai la propriu (nici nu faci matreata
.asa ca fileaza-l