Nu, cel putin mie nu mi-au cazut, desi le-am pus vara si mergeam zilnic la piscina.
Daca sunt puse corect, nu vor cadea.
Sarbatori fericite!
Mulţumesc la fel!
Multumesc!
Nu cad daca le tii in apa, decat daca ti le-ai pus singura cu cine stie ce solutie.
Vezi raspunsul meu la intrebarea asta despre cum se indeparteaza unghiile cu gel http://www.tpu.ro/......l-singura/
Scuze, eu asta am inteles din intrebare. Unghiile construite din gel (pe sablon) nu cad la apa. Daca nu au fost puse bine, intra aer in zona cuticulei si se desprind incetul cu incetul. Daca ai unghii cu tips si gel este posibil ca apa sa dizolve lipiciul cu care se lipeste tipsul dar cred ca e nevoie de mult timp pentru asta (sa speli vase zilnic, sa faci dusuri lungi, chestii d-astea).
In mod normal nu ar trebui sa iti cada, asta daca sunt puse bine. Eu imi pun singura unghii cu gel acasa si nu mi-au cazut niciodata la apa
Nu ar trebui sa cada sub nici o forma. Eu am unghii cu gel de multa vreme, iar vara la piscina nu mi s-a intamplat niciodata sa raman fara unghii
Conteaza cine ti le-a pus si cat de bine ti le-a fixat sa nu cada Daca ti le-ai pus la una cu 30-40 lei e clar ca acestea vor cadea rapid
Conteaza profesionalismul si materialele folosite, nu pretul cred eu. Unghiile pot cadea si daca te-au costat 120 lei si n-au fost bine puse.
Mi le-a pus o fată, am mai avut şi m`au ţinut o lună~
Mihaibbb întreabă:
greenlilly întreabă: