|

BUNĂĂĂ!

M-am făcut acum 3 săptămâni blondă, adică m-am decolorat, deoarece parul meu e foarte negru și nu mergea să-l fac blond vopsindu-mă.

Acum începând școala după vacanță am decis să revin la culoarea mea naturală deși îmi plăcea extrem de mult cum îmi stătea cu blond... m-am obișnuit așa mult cu blondul... îmi pare rău că m-am refăcut brunetă și cu toate astea zise vreau să vă întreb dacă aș putea reveni la blondul dinainte de a mă vopsi brunetă fără a mă decolora deloc deoarece nu vreau să-mi distrug părul mai mult decât e..Ar putea să se mai ia la spălări sau..nu știu, există ceva? Idei?

Mulțumesc anticipat.❤️❤️❤️

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici vorbă. Dacă te-ai vopsit brunetă nu mai poți să revii la blondul acela în veci. Numai dacă te decolorezi. Asta înseamnă decolorarea de fapt, scoți culoarea. Și dacă te speli în timp tot sunt slabe șanse să se deschidă la culoare până și un pic, dară să mai revii la blond. Acel negru nu va ieși, eventual va mai pierde din intensitate cu timpul (depinde și de calitatea vopselei) dar blond nu se va mai face în veci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LenoreVoldaren):

Mulțumesc mult că ți-ai făcut timp să mi răspunzi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează