anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cât de mult poate scădea burta în 2 zile? Ştiu că pentru un abdomen plat e nevoie de vreo 2 săptămâni sau mai mult, dar ar putea scădea în 2 zile măcar puţin sau măcar foarte puţin? Peste 2 zile merg la ştrand şi mi-e cam groază să mă gândesc cum voi arăta în dres de baie. sad

Răspuns Câştigător
| Aly28 a răspuns:

Pai macar nu vei fi umflata/balonata. ceva, ceva te asigur ca se va vedea. poti face multe abdomene si sa nu mananci apropae deloc.(eu si daca nu mananc o zi mi se pare ca am abdomenul mai mic)acum mult succes>big grin, si oricum va iesi bine:*

8 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Nici măcar un centimetru? crying

| Alyra a răspuns:

Am fost neclară?

| Alyra a răspuns:

@kent02 Nu înţeleg:de ce îi prezinţi un regim pe care nu îl recomanzi?

| CodrutM a răspuns:

Da, ai fost neclara... nu poti slabi in doua zile.

| Ramonika_5243 a răspuns:

@MonicaSol->Cine te pune sa raspunzi? in primul rand mai du-te pe la orele de gramatica...nici sa scrii nu stii[pu-ne->pune] si daca fata are o problema, dar tu nu ai un raspuns taci dracu din gura si nu te mai bagaangry!

| Kent02 a răspuns:

Imi pare rau dar te asigur ca in 2 zile nu vei reusi sa faci nimic si totusi am gasit ceva pe net desi nu recomand.http://www.mayra.ro/......portocale/
Regimul e foarte simplu, nu l-am urmat si nici nu am de gand, nu-l recomand:). Sper ca te-am ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| Esmesimy a răspuns:

Bea mult ceai verde cu lamaie,fara zahar,desi ti se va parea ca ti s-a umflat stomacul pentru ca bei prea multe lichide,dimineata vei vedea rezultate happy incearca sa si alergi, sa mananci mai putin, fara paine(2-3 felii paine integrala) si in ziua in care te duci la bazin las'o mai usor cu ceaiul verde sau cu apa ca sa eviti umflarea.