| mdc98 a întrebat:

Imi explica si mie cum se poate face acel abdomen plat fara operatie?
Adica am slabit cat am vrut, dar tot am burta desi fac abdomene si am grija la ce mananc, nu beau sucuri, nu mananc dulciuri, merg la sala etc, si ma scoate din sarite. Daca mai slabesc apoi slabesc prea mult in restul corpului si as arata ca un schelet.

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

laughing tot ai burta pentru ca maninci mult,poate ca la tine e burta,adica intestinele mari,nu ai spus prea clar.
Ai burta sau ai grasime? Daca ai grasime,sunci,atunci trebuie sa le dai jos,deci trebuie sa slabesti.

Sa slabesti nu inseamna sa ramai schelet cum zici laughing slabirea se refera la eliminarea de pe corp a brasimii,deci muschi poti sa ai cit cuprinde,exemplu culturistii,are ditaiu masa musculara,grasime aproape deloc
Daca ai burta umflata,adica intestine mari,nu stiu ce poti face in cazul asta,trebuie sa nu mai bei multe lichde sa stai umflat mereu,ori sa maninci cit incape in acele intestine, stomac etc.

Acu daca te astepti ca dupa o luna gata ai stomac plat, mai asteapta, ajungi in cateva luni la ce vrei tu sa ai.
Nu faxcutu de abdomene sau sportu iti face burta plata, eu inainte aveam burta plata si stateam numai in pat laughing unde pui ca aveam si patratele 6, faceam efort cand eram la ora de sex doara laughing
Deci redu mincarea mai mult, asta daca ai sunci pe la mijloc, spate, fata

| mdc98 explică (pentru relian):

Pai asta ziceam ca daca mai slabesc cateva kg, as fi prea slaba in celelalte zone ale corpului gen picioare maini etc
Nu stiu cum as putea slabi doar din grasime ca din cate stiu daca faci cardio, dai jos si din masa musculara.

| relian a răspuns (pentru mdc98):

Daca faci efort nu dai jos din masa musculara, masa musculara se consuma atunci cand nu mai ai grasime pe nicaeri sa fie consumata, deci atita timp cit ai grasimi pe undeva, nu cred ca se consuma din teasutul muscular.

| BabaOarba a răspuns:

Nu intotdeauna slabim exact cum vrem, deoarece, indiferent de numarul kilogramelor, conteaza si conformatia fiecaruia. Daca ai aripioare, de exemplu, poti face orice ca tot vei avea.

Deviatiile de la forma dorita se corecteaza, din pacate, prin metide mai neplacute, cum ar fi liposuctia. Masaje, creme, nu stiu ce tratamente minune... n-au succes, sau prea putin. Daca nu se regleaza cu regim si sport, atunci doar operatia ramane.

Răspuns utilizator avertizat
| peanut003 a răspuns:

Esti skinny fat inseamna, pune niste muschi si dupa slabeste

| BiaAi5P a răspuns:

Nu știu ce sa zic, un pic acolo tot rămâne, în zona abdomenului e cam greu sa dai jos dar poți să-ți faci masaj în fiecare seara vreo 10-15 min timp de câteva săptămâni, continuă și cu abdomenele, multa bafta!

| LasaVrajeala1 a răspuns:

Salut! Deci poti continua dieta pe care o ai la momentul de fata, caci sucurile cu acid maresc stomacul. Insa nu vei ajunge prea departe cu abdomenele. Mai variaza exercitiile si fa "Mountain Climber" "Crunch Kicks", ridicari de picioare stand jos, "Heel touch" "Plank" etc. La cele din engleza poti cauta pe net cum se fac. Sper ca te-am ajutat!