| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

155 răspunsuri:
| AlleyChann a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Penibila pu.lii mele, te caci atâta pe tine cu emokinderii tăi.

| MyObsession a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Eu nu mă cobor la mintea ta.

| roba a răspuns:

Mie unul nu mi se pare ridicol dar nici normal.happy

| roba a răspuns:

Mie unul nu mi se pare ridicol dar nici normal.happy
n-am nimic cu voi sa stiti!

| roba a răspuns:

Io unu nu cred stilul Emo ridicol dar nici normal.☻
Nu am nimic cu voi sa stiti!♥

| roba a răspuns:

Eu unul n-am nimic cu stilul Emo, nu cred ca e ridicol si nici normal.☻
Sa stiti nu am nimic cu voi!♥Asta e parea mea

| Kazimir a răspuns:

Sunt și emo și îmi tai și venele. Problem?

| AlleyChann a răspuns (pentru Kazimir):

Kazi waiting
Te caftesc.

| Kazimir a răspuns (pentru AlleyChann):

De ce? sad plâng.

| AlleyChann a răspuns (pentru Kazimir):

Nu te mai caftesc puppy dog eyes.

| fuzzy6 a răspuns:

Tu, fata draga, nu esti emo. esti o copchila de 12 ani, ah, scuza-ma, 13 peste cateva zile, care a vazut si ea 2 poze cu emo, si "vai draga, ce cool arata, hai sa-mi fac si eu o poza de sus, cu bretonelu' peste ochi". inainte sa te faci de cacao pe niste site-uri pe net, invata macar sa scrii corect. du-te la scoala si vezi-ti de carte si dupa da-te emo si neinteleasa.

raspunsul la intrebarea ta s-a gasit undeva prin comentariile anterioare. nu emo cei adevarati sunt problema, pustanii wannabe ca tine sunt cei cu care are lumea probleme. (mda, m-am repetat. sue me)

| stefy2123 a răspuns (pentru callie2):

Ce dusa esti

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

YukiYoko,daca te enerveaza asa de tare, de ce i-ai dat funda?

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Asadar, NIMENI nu e perfect. Draga mea, daca tu simti ca asta e stilul care ti se poriveste ar rebui ca astia sa taca, toti! Si nu, emo nu e un gen de muzica, ci "Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. " si "Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.

Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere." Pffff. Good Luck. Bai, tu te crezi singura blonda din lume inteligenta, stii ceva?! Ia nu te mai da mare. Ssst, gurita!

| mayasweet a răspuns:

Bai sa fii emo adica sa fii sensibil si in partea ta de viata atata toott si eu sunt emo dar nu prea ma tai q lama si sunt prietena q toootii si ma comport chiar normal happy
dar asa e frumos sa fii in viata mealaughing

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

Tuu, mi-ai intrat in cont, si ti-ai pus ranspunsul tau sa fie castigator. Du-te ****

| callie2 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Ce-ai fatorolling on the floor))))) crezi ca nu am alta treaba decat sa sparg conturi pe TPU lol. ia si calmeaza-te.

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

Da altcineva cine sa fi fost >? x(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Mai degraba cred ca erai colo jos cu dracii...

| sonya30 a răspuns:

Eu nu am nici o problema cu stilul Emo ba chiar imi place.

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Nu sunt împotriva acestui stil.Fiecare cu gusturile lui.
Mă bucur că răspunsul căştigător este de fapt răspunsul cel mai incorect.
De când stilul emo este un gen de muzică?

| callie2 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Eu nu mai continui discutia, esti de groaza, sincer. nu ai ce face.

| ÎnȚeLePTU1 a răspuns:

Adevarat

| TarjaTurunen explică (pentru GagicaCuPrajiturele):

Nu eu, fiindca cineva mi-a spart parola, si nu stiu cine

| smilexD93 a răspuns (pentru callie2):

Ai un iq mai mic decat ea. A intrebat "Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?!" scrie clar, se refera la stil nu la muzica.

| BAPHOMET a răspuns:

N am nimic cu emo sunt tot oameni tot copii ca si mine si nu i discriminez chiar imi plac. e adevarat ca unii exagereaza k se taie si ajung chiar sa se omoare dar cred ca o fac pentru ca au o anume suferinta ceea ce se "trateaza" exista familie, prieteni, consilieri psiho. in cel mai rau caz ...totusi cred ca au suflet bun si sunt sensibili mie una imi plac
eu sunt metalista intr o clasa de manelisti care ma fac in toate felurile plus un cioroi rau care tot timpu se ia de mine dar nu mi pasa pentru ca imi plk cum sunt si cum ma imbrac si muzica pe care o ascult si nu trebuie sa ma schimb pentru nimeni cine imi este prieten ma va iubi asa cum sunt ...deci pentru toti emo: FUCK THIS PEOPLE! BE YOURSELVES!

| aragon90 a răspuns:

Handicapato emo sunt prosti de put saraci de ei am daca vad un emo asi rade de el asa cum fac cu toti oameni rad de ei si de tine

| BCoMichael a răspuns:

Buna! Am 15 ani si parca m-am nascut emo laughing
Nu stiu nimic despre acest curent sau despre muzica, dar sunt o persoana care a trecut prin diverse experiente depresive crying
Am vazut oameni emo, pe net, in realitate si am ascultat si niste melodii gen Emo!
In prezent am trecut peste toate aceste experiente si mi-am revenit oarecum, totusi daca mi s-ar mai intampla asa ceva vreodata cred ca as muri sad
Vreau sa am siguranta ca pot sa ma "refugiez" in acest curent si sa caut persoane decente, intelegatoare si nu "smecherasi" de care am avut parte toata viata sad
Acum, revenind la prima parte, pot spune doar ca am aliura si competenta perfecta pentru a deveni un emo! crying
Nu stiu...sunt confuz
Nu vreau sa par nestiutor sau fraier
Voi ce spuneti? Merita?

| AndyAndrey35 a răspuns:

Ia id meu si vorbim, ca emo este alt ceva, pustea_a@yahoo.com, sa vezi ca emo la fel ca tine sunt doar sensibili, cei care taie sunt falsi.big grin

| DariusBmw2012 a răspuns:

Sunteti niste nebunii fara viata sociala, nu stiti ce insemna viata.