Dacă nu îţi place atunci de ce te legi de toată lumea pentru că îşi dă cu părerea?
Really?! :O amu toti o copiati
Hai du-te si dormi fiindca eu am dormit destul pan la 12
atat timp ca nu esti tu emo, nu fac pe nimeni de ras.
Fiindca nu te intere, poate imi place, poate nu si cum am zis, nu te intereseaza
Am 15 muc, dacă erai emo nu comentai, stăteai în banca ta.Nu criticai, nu aveai nume de kawaii, nu făceai poze pentru avatar penibile.
Nu te intereseaza ce poza am eu, bine? mie imi place si pentru mine nu conteza pararea unei fete care sa da mare ca are 15 ani
si mie imi place numele asta, fiindca imi place japonia si uite ceva in japoneza,, O shiri watashi ni kisu,,, acum ciocu mic si joc de glezne
Şi de ce se presupune că eşti emo? -_- Pentru că eşti brunetă?
Come on!
Ăm,te dai mare că ştii japoneză? Te rog Yuki,faci de ruşine România.
Ciocu mic şi joc de glezne e luată de pe net, dragă. Fail emoisto, fail.
Bă YukiCaca sau cum te mai cheamă, orice până să ajungi să spui ''ciocu mic''. Unde pisicii mei te trezeşti aici, mă? La tine la şatră? Dacă te mănâncă între bucuţe du-te şi te scarpină şi taci!
Mie imi place stilul emo este adevarat nu pot sa zic ca sunt o persoana emo sau stiu si eu. Dar imi place si nu am nimica cu ei si chiar cunosc si sunt chiar mai ok decat alti.
Nu te.am facut pe tine Piti. Doar am dat un exemplu. Si spp nu mai critica oamenii cu un stil diferit de al tau
Doar pentru ca suntem mai emotivi asta nu inseamna ca ne puteti caracteriza ca fiind : "Sub un IQ Mediu". Nu am vrut sa fiu rea dar m.a deranjat la maxim toata "DISCUTIA" Purtata de voi doua si mai ales jignirile catre persoanele EMO`.
Sincer postez acest raspuns doar ca sa va fac in ciuda.Da voua alora care nu va mai suportati
fiecare are dreptu sa aiba ce stil vrea, fiecare face CE VREA si acum putin imi pasa daca o sa imi criticati raspunsul si da sunt emo, oricum nu ma doare de comentariul tau.
Postez raspunsul asta doar ca sa te enervez.Da pe tine ala care nu te mai suporti: o sa ma injuri dupa ce citesti asta,oricum nu imi pasa,da nu ai altceva de facut decat sa critici stilul altora da te-ai uitat vreodata in oglinda? Logic ca nu, daca te-ai fi uitat numai erai acum aici citindu-mi "penibilul" comentariu, asa ca vezi-ti de treaba ta si daca nu ai altceva de facut da-ti si doua palme apoi da-ti foc.
Semnat:emo kid
Chiar esti emo? :O da-mi adresa ta de mess
fiindca imi pari interesant
daca nu stii cum arat, is cea de la avataru meu
Nu jigneam persoanele "emo" pentru ca am trecut si eu prin perioada asta
deci nu criticam oamenii diferiti de mine, nu sunt deloc genul. dar ea habar nu are ce inseamna emo si ce inseamna scene. sau orice altceva din cultura urbana.
Să ne facem de râs? Hăh.
Noi suntem la T/A din septembrie la T/A. Crezi că ne facem de râs?
Mie chiar imi place sill-ul Emo... Si pana la urma persoanele care sunt Emo sunt si ele tot oameni...
Inainte sa judegi invata totusi sa scrii corect
Si daca totusi unora le place stilul Emo care ar fi problema ta? Si...da emo e un stil de muzica... Cum s-a spus si inainte daca asculti rock esti rocker.Incetati sa criticati lumea yukiyoko sigur nu esti perfecta si sigur nimeni nu e asa ca terminati