| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

155 răspunsuri:
| xClementine a răspuns:

Stiu cum e. smug No ai id de mess ceva? :} Daca da da un mesaj cu el. happy Iti mai povestesc... tongue

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

No draga, nu mai spui nimic smug?! ti-am inchis gura asa de repede sau te-ai pus la somnik rolling on the floor

| Biscuiti a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Nu vreau sa ma bag in discutia asta a voastra asa de ""placuta si interesanta" dar sa stii ca @catalin11 are dreptate. emo este un stil de muzica iar cei care asculta aceasta muzica se pot numi ori scene queens/ kings. sau scene kids. si mai multe. La multi ani cu sanatatewinking

| TarjaTurunen explică (pentru Biscuiti):

Veziți de biscuitii tai, uite mai scriu odata,, Oameni buni, ce aveti cu stilul emo?,, pentru dumnezeu, eu vorbesc de stil nu de muzica in puii mei.

| TarjaTurunen explică (pentru xClementine):

Din cauza ca statul de junior nu imi permite asta ( doamne da sa-l trasneasca un fulger ) adresa mea de mess ii ursulet. dulce, call me rolling on the floor wait... nu ai nr. meu de tel rolling on the floor daca il vrei si pe ala, adauga-ma la mess

| Biscuiti a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Da mai stiu asta. am inteles. dar cand catalin11 ti-a spus ca emo e de fapt un stil de muzica i-ai spus ca nu are dreptate si asa mai departe.iar eu am venit doar "sa-l sustin." in fine nu ma bag. nu vreau cearta de anul nou laughing :p

| DarkFromGrave a răspuns:

Draga mea Emo e un gen de muzica la fel cum e si rockul, asta e deja logic. La fel cum eu ma numesc rockerita fiindca ascult rock tu numesti emo fiindca asculti trupe care canta genul emo. Da, daca cauti emo pe net iti va si stilul, insa daca cauti cu atentie, sau macar cu un minim de atentie vei observa ca este un gen de muzica. ^-^
Cat despre intrebarea ta. Oameni considera ciudat ceea ce nu cunosc, sau ceea ce e diferit. Si mie mi se spune ca sunt ciudata pentru faptul ca nu arat ca ceilalti, insa nu incerc sa fac crize pe site-uri, sau de fata cu alti, ci incerc sa explic frumos si pe intelesul persoanei respective. Insa, daca oameni nu vor sa inteleaga atunci nu ai ce face.

Asta-i parerea mea, asa ca te rog nu ma judeca prea aspru. ^-^ Si o sa-ti dau un sfat chiar daca nu are sa-ti prea convina. Inainte sa sari la gatul cuiva si sa-i spui ca nu are dreptate informeazate, e mai bine si pentru tine si pentru cei din jur. ^-^ Si sa stii, felul cum arati nu te face un ciudat ci felul cum te porti.

^-^

| TarjaTurunen explică:

Aprop. Eu Vorbesc In Numele Tuturor celor care sunt Emo

| TarjaTurunen explică (pentru DarkFromGrave):

Eu nu faceam crize da asa vorbesc eu si nimeni nu o sa reuseasca sa mi-l schimbe. si in legatura cu ce ai zis pai ai si uh dreptate dar totusi nu stiam ca emo inseamna si un stil de muzica... I don't want to see. Sorry Guys...

| DarkFromGrave a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Si eu am facut referire la modul general, dar am folosti persoana 2, dat fiind faptul ca vroiam sa-ti explic TIE. ^-^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colegamea se taie, alte motive sa va cred dusi cu sorcova chiar daca nu este iarna imi mai trebuie?

| Blondda a răspuns:

O sa va treaca si cu stilu emo!:* pana la o varsta toti suferim de emo, dar vei realiza in momentul in care mai multi baieti iti vor spune " esti frumoasa, dar nu esti feminina, te machiezi cu negru, te imbraci in negru, nu-mi place" atunci vei lasa emoneala!

TAKE CARE!

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Lolz, da chiar ai o colega dusa cu sorcova.

| KellyGreen a răspuns:

Cred ca pentru. tine e potrivit asta: " Voi radeti de mine ca sunt diferit iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel".
Eu nu va cred niste nebuni, am o prietena foarte buna care e stil emo si e o fata extraordinara, desteapta, frumoasa, un om cu care poti vorbii, o prietena adevarata. Adica doar pentru ca ai adoptat stilul emo nu inseamna automat ca o sa incepi in secunda2 sa iti tai venele si ca inebunesti ca prin miracol. Depinde de la persoana la persoana, unii va cred niste ciudati insa eu chiar am cunoscut persoane stil emo foarte de treaba si va consder niste oameni normali, cu sentimente ca toti ceilalti, desigur exista si frustrati care isi taie venele din secunda in secunda, si se comporta ca extraterestrii dar nu e cazul tuturor. Ignora'i pe cei care iti spun ca esti ciudat pentru ca nu e treaba lor ce faci cu viata ta, si daca tu ai ales stilul asta nu inseamna ca esti nebun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inceput sa detest emolarii pentru ca la mine in cartier s-a format un fel de secta emo si m-am saturat de ei.laughingSe aduna cate 20 de insi si incep sa se smiorcaie si sa bea.Cel mai naspa e ca cel putin un sfert dintre ei sunt la mine la scoala.Doua fete sunt chiar si cu mine in clasa. Sunt penibile. Chiulesc de la ore sa mearga in cimitir si se taie pe maini prin baie laughingI don't want to see. Femeile de servici s-au obisnuit deja sa curete sangele de pe acolo. SUNT DUSE CU VACA! Si majoritatea copilelor nu au mai mult de 13 maxim 14 ani. Una dintre ele fura compase sa-si intepe venele rolling eyes era de doua ori sa fie exmatriculata pana acum.Si pentru ce?

Eu da, chiar va cred dusi cu sorcova.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Eh ce sa zic, ma mandresc cu ea smug.

| TarjaTurunen explică (pentru anonim_4396):

Draga mea, ciupestete si trezeste-te din somn. Iti dai seama ca daca so taiat la vene deja era cu ingerasi acolo sus si dusa cu sorcova esti uh, nu uita eu ii apar pe toti cei care sunt emo ca mine asa ca fa un bine omeniri si du-te si dormi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TarjaTurunen):

"se taie pe maini prin baie" - nu am zis ca isi taie venelewinking isi "deseneaza" tot felul de rahatenii pe maini. Indiferent ca le ei tu sau nu apararea tot sunt niste oameni de nimic.

| AnneBre a răspuns (pentru TarjaTurunen):

E cam penibil faptul că spui de 50 de ori că eşti emo. Ok, am înţeles că eşti, dar nu trebuie să o spui de 100 de ori. Şi nu, nu cred că cei emo sunt duşi cu pluta, ci chiar îmi place stilul ăsta. Oricum, eu nu l-aş adopta pentru că nu sunt genul care să se îmbrace doar în negru, sunt mai copilăroasă.
Faptul că eşti emo nu înseamnă că în secunda doi îţi tai venele, dar unii oameni nu înţeleg asta.

| Fetitzaaa2071 a răspuns:

Scuze ca te intreb dar n-am inteles tu esti emo sau ai parere proasta despre ei

| callie2 a răspuns:

'de unde te-ai luat ca sunt pitipoanca?rolling on the floor nu inteleg de ce va dati toate cu parerea despre mine cand habar nu aveti. doar pentru ca am indraznit sa o corectezlaughing sincerrr

| TarjaTurunen explică (pentru callie2):

Sincera sa fiu, cam da big grin

| ssamoila09 a răspuns:

Tu ai spus ca ai auzit laughing) tu doar faci asta pentru ca e la moda laughing)
mai taie din ele dale dracul laughing)))

| TarjaTurunen explică (pentru AnneBre):

Poate esti uh penibila, ca o data ai scris 50 si pe urma 100 big grin hai lasa-ma

Ştiu ce am scris şi cum am scris, dar asta nu dovedeşte că eu sunt penibilă. Mi se pare că tu eşti aia pentru că repeţi acelaşi lucru de prea multe ori şi critici pe toată lumea.

Ciuda?! :d Poate imi place si nu te intere pe tine ce scriu. Sa stii ca nu esti singura care poate sa dea stupid big grin

Si,, Marile Sperante,, mai lasa si uh vorbitu asta, ca vorbesti ca fosta-mi bunica... poate esti re-ncarnarea ei big grin

Nu. De ce mi-ar fi ciudă? De o fată de 10 ani care spune că e emo? -_-
Bitch, please. Şi stupid să ştii că nu am dat.

Nu am 10 ani, am 12 si pe 20 ianuarie fac 13 si hai sa terminam cu cearta asta, fiindca nu imi place

| MyObsession a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Ăm,mare emoistă ce eşti,Anne are dreptate.Ce,vrei să te dai mare că eşti emo? Credemă că asta nu e de dat mare,asta e de pupat în cur.În plus,ea nu te-a jignit, ce penibilă e injurie? Mai bine taci decât să critici lumea, faci emo de râs.