| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

155 răspunsuri:
| MrsPink a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Sau pleaca tu de pe TPU! O idee mai bunawinkingManelistobig grin

| TarjaTurunen explică (pentru MrsPink):

Nu ma fa manelista daca nu stii nimic despre mine. Uite ca is buna si te las pe tine prima sa pleci de pe TPU si hai lasa-ma.

| AnneBre a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Ea te face manelistă deşi nu te cunoaste, iar tu ne faci piţipoance deşi nu ne cunoşti. Ce drept ai tu?

| BOOBZen a răspuns:

Eeehh eu fazele alea cum ca oamenii emo isi tai venele si le plac chestiile moarte nu le credeam! Eu sincer nu am nimic cu persoanele emo, fiecare cu stilul lui...Bai,dar eu ma enervez cand unii colegi (putini dintre ei) imi spun ca sunt emo (hei stai,nu te simti jignit/a). Ceea ce ma enerveaza pe mine este ca ma confunda,eu sunt rockerita, e o diferenta mare intre rocker si emo,si partea care ma enerveaza si mai mult este ca ei habar nu au ce inseamna emo,ei zic lucruri stupide gen : "Emo vine de la Eu Ma Omor" baaii, eu stiu ca emo vine de la emotiv, nu "eu ma omor"! Si cum ai zis si tu,ei zic lucruri gen "Aia emo isi tai venele" Bai, daca iti tai venele, te duci la urgente! Ok, deci eu nu am nimic personal cu oamenii care au stilul emo, eu ma enervez cand vreo 2 colegi spun ca sunt emo, dar ei nu stiu nimic din acel domeniu! Plus, ca eu nu ma comport cum sunt oamenii emo,rockul e un stil absolut diferit! Dar eu zic ca totusi e normal ca unii colegi de ai mei sa zica bazaconii din astea,fiindca nu suntem prea mari, suntem puberi, si unii colegi inca zici ca sunt in a 1 a...Si ei se mai mira de ce aia "mari" rad de ei, ca inca par din aia mici, nu ca niste puberi.

| youandmeislove a răspuns:

Stilul emo eun stil tare! cel putin asa consider eu...mie imi place.si pana la urma fiecare cu gusturile sale...deci RESPECT pentru orice fel de stil

| TarjaTurunen explică (pentru AnneBre):

Ce am zis si ce drept sa am?

| georgia99 a răspuns:

Emo este acel om care vrea sa fie in trend cu revistele de pe piata si incepe sa para ca este intr-o depresie (in cazurile extreme) si incepe sa se imbrace in negru cu rosu sau cu ros, sa isi vopseasca parul in negru si sa-l tunda cum vede prin reviste, sa faca poze in care sa nu se vada fata si isi arata keceapul pe maini si tot in cazurile extreme sa se taie pe la maini, sa se drogheze, sa aiba tentative de sinucidere si alte chesti ca sa atraga atentia. Si eu am avut o perioada destul de mica, cand ma dadeam drept emo si ma imbracam in negru si se intreba mama de ce ma imbrac de parca m-as duce la mort dar mi-am dat seama ca vroiam doar sa atrag atentia. Si prietenii mi-au spus ca ma schimbasem si am incetat sa ma dau in spectacol...eu asa cred despre cei ''emo''. sper cu nu am jignit pe nimeni

| Ainival13 a răspuns:

Da pai dupa parerea mea tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Stiu ca de multe ori suntem influentati de prejudecati si putini sunt aia care au curajul sa spuna raspicat cum vor sa fie. Nu sunt emo, nu am nimic cu acest stil. Nu are rost sa va certati aici pe TPU. Am postat si eu cateva intrebari si decat sa-mi raspunda la intrebari unii au preferat sa imi critice felul in care am gresit[gresisem la un cuv.] sau ce incerc sa aflu. Deci scumpo, nu te lasa influentata de prejudecati, fii tu insati:*

| AnneBre a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Mă, MrsPink a spus că eşti manelistă, iar tu i-ai răspuns că nu are nici un drept să te facă manelistă pentru că nu te cunoaşte. Dar tu de ce ne-ai făcut pe mine şi MyObsession piţipoance, dacă nu ne cunoşti?

| TarjaTurunen explică (pentru AnneBre):

Am scris asta prima data da amu l-am schimbat smug big grin sa iti arat ca nu mai am nimic cu voi, numa cu MyObsession

| yemo333 a răspuns:

... Sincer nu eu sincer nu va cred asa adica imi place stilul emo si la aspect si la stare da nu prea ii de mine ca eus mereu vesel ...adica nu pot sa spun ca voi sunteti "dusi" fiecare om e diferit in felul lui ^^ deci nu am nici o problema cu genul emo chiar ma inteleg bine cu persoanele emo^^ deci asta e parerea mea ^^

| Roxana110824 a răspuns:

Sincer nu am nimic cu emo, chiar imi plac. Aveti suflet si sunteti oameni normali ca orce om, numai ca aveti un strop de,, diferit'' sau cum sa spun ceva propriu. Iubiti singuratatea si aveti un univers al vostru, dar 2 feluri de emo: 1. care se imbraca in negru si totusi comunica si cu alti copii care nu sunt emo adica in sinea lor ei cred ca sunt emo dar in realitate nu sunt si 2 care sincer se taie cu lama chestii din astea urate. Da chiar tu te tai cu lama? daca da spune frate ce simti? Ce e asa de interesant in a te taia cu lama? eu asta nu inteleg.atat am avut de spushappy nu te supara daca te-am jignit. Funda?

| ursachiadrian a răspuns:

Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroși pretinși "cunoscători" citează scena D.C. hardcore/punk - și mai specific formația Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formații.

Luati lamuritiva si nu va mai certati :: La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo. Într-un interviu, chiar Guy Picciotto, întrebat fiind cum se simte precum "creatorului genului de muzică emo", a răspuns: "Nu recunosc această atribuție. Întotdeauna am crezut că este cel mai retardat termen inventat. Știu că toate trupele urăsc să fie astfel etichetate. Se simt ofensați. Dar sincer, consider că toate trupele din care am făcut parte au fost punk-rock. Pentru mine nu are absolut niciun sens." "Se îmbracă exclusiv în negru, refuză orice urmă de drăgălășenie, sunt teribiliști și le place să-și picteze unghiile în negru" - așa ar descrie una dintre sutele de definiții din The Urban Dictionary noțiunea de Emo Kid.

La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo.

| madalinutza20 a răspuns:

Buna sti "YukiYoko" astia care rad de faptul ca esti emo sunt invidiosi si incearca se te descurajeze si stii vorba aia "Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi toti ca sunteti la fel " laughing

| AnnAnne a răspuns (pentru TarjaTurunen):

Mai usor cu criticile...nu cunosti pe nimeni de pe site, toti suntem straini si majoritatea chiar incearca sa ajute.NU am nimic cu tine, dar serios acum, mai las-o cu defensivitatea asta.happy
Take care!

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru MyObsession):

Mi se apleaca`! :*

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru callie2):

All Right` Incercati sa terminati cu injuriile.
Apropo de faza cu : Nu are habar ce inseamna emo : Ea se referea la STILUL EMO.Nu la Emo - De provenienta. Si intru.n fel ai avut si tu drepate. Da trebuia sa ii explici frumoss.
Ea pusese decat o intrebare si voi ati sarit toate cu injurii.
Deci nu prea ati procedat corect puppy dog eyes`

| AnneBre a răspuns:

Ce deşteptăciune eşti. :]
Nu am spus că am ceva cu stilul emo, toţi au dreptul să fie cum vor, dar mi se pare patetic faptul că o spuneţi de atâtea ori.
Şi ai grijă la limbaj dragă, nu ai citit regulamentul?

| georgia99 a răspuns (pentru MrsPink):

Invata si tu sa scrii corect desteptule se scrie ''judeci'' nu ''judegi''

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru madalinutza20):

Ehe. Uite pe cineva mai inteligent`. So True`!

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru AnneBre):

Ăăă, vorbesc cum vreau.
Ai tu grijă cum vorbeşti că eu mă enervez usorbatting eyelashes!
Patetică esti tu că repeţi tot ce spune MyObsession. Si apropo. nu am repetat de multe ori că sunt emo. Am spus doar să lăsaţi EMO în pace :*.

| MyObsession a răspuns (pentru InfiniteInfinity):

Noi îi lăsăm în pace, dar când îi vedem cu scrisul ăsta ne băgăm să facem mişto^. Apropo, de la ce vine 'i se apleacă? Tu eşti conştientă că toate injuriile care mi-au fost adresate i-am dus admnilui şi i-a dat advertismen lui Yuki? Uite dovadă:)
http://i.imgur.com/vw9Lt.png
Vrei şi tu? Cu cea mai mare plăcere.

| PredatoR a răspuns:

Diferitilooor... duceti-va si lasati-ne cu hipersensibilitatea voastra ca nu va halesc pe niciunu!

| PredatoR a răspuns:

Diferitilooor... duceti-va si lasati-ne cu hipersensibilitatea voastra ca nu va halesc pe niciunu! sunteti barbati sau femei?

| TarjaTurunen explică (pentru MyObsession):

Te dai mare ca m-ai raportat, imi chiloti de pe mine de frica laughing ( da-da ) si ce injuraturi ti-am zis? esti constienta ca tree sa porti ochelarii, nu? big grin

Si inca ceva, in regulament nu scrie ca nu putem sa ne dam mare si nu ma dadeam mare fiindca eu doar spuneam, daca nu iti convine, mutate draga, cine te opreste, da pe mine de pe site-ul asta nu ma iei.

| InfiniteInfinity a răspuns (pentru MyObsession):

Crezi că imi e greu să îmi fac alt cont dacă o să fiu suspendată happy?! Eu zic să tineti miştocărelile pentru voi. Şi sa ne lăsati in pacebatting eyelashes.
Atât am avut de zis.
P.S. : An Nou Fericit*!

Vezi ca is 2 vs 1 (fiind eu cu pink contra tine ) renunta ca si eu o sa pot sa-ti iau contul cumva big grin