| TarjaTurunen a întrebat:

Ce aveti oamne buni cu stilul Emo?! Azi ma uitam si vad o intrebare,, Cum vi se pare stilul Emo, ca dupa mine este ridicol,, Numa ca noi suntem mai diferiti de voi, voi credeti ca ne taiem la vene, dar nu suntem asa dusi cu sorcova, credeti ca ne plac chestile moarte si nu avem suflet, fiecare om are suflet, sa va fie de inteles + emo exprima din cate am auzit Hipersensibilitatea. Deci intrebarea este,, Voi chiar ne credeti asa de dusi cu sorcova?,,

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Inteligento emo e un gen de muzica. Vorbim cand atingi un iq macar mediu.

155 răspunsuri:
| BAPHOMET a răspuns (pentru aragon90):

Dar de ce ma jignesti? mi am spus parerea da? handicapat esti tu pentru ca nu stii sa apreciezi si alte stiluri si traiesti intr un glob de sticla. numai vezi nimic in jurul tau decat pe tine arogantule razi de ei dar de fapt razi de tine

| Negara_Sophya_1995 a răspuns:

Eu din contra nu snunt emo dar ador acest stil si nu critic persoanele care sunt din partea mea repect mie nu mi se pare ciudatsi cum spun altii laughing(L)

| MetallZuZ a răspuns (pentru callie2):

Guraaa! stii ceva, te-n mortii mati ca nu esti blonda doar la par ci si la creier, pfoaaiii voi pitipoancele va credeti asa inteligente, dar sunteti iste curve de 2 bani! -.- dac nu stii nu comentastraight facewinking emo nu devii, te nasti si emo nu-i un "gen de muzica" cum crede mintea ta blonava, e un still, sau mai bine zis un comportament pe care putini stiu sa-l aprecieze. happy

| Eudaimonia a răspuns (pentru callie2):

Nu stiam ca emo e doar un gem de muzica intelogento, e si un stil de viata, adica, muzica se cheama emocore, daca vrei sa spui ceva mai inainte documenteza si apoi fa pe cineva inteligent...

| Irinnaa2331 a răspuns:

Mda, anul 2024. Toti sunt trapperi. Cum era mai bine?