Singura solutie naturala ar fi sa te dai cu ardei iute, sa-ti freci buzele putin cu ardei. Se vor umfla un pic timp de cam o ora, dar te vor si ustura. Iar la farmaciile SensiBlu exista gloss-uri cu ardei iute, care maresc buzele (pisca foarte putin). Succes!
Hmmmmmmmm stai sa inteleg. Tu vrei buze mari, dar nu vrei nici operatie si nici machiaj? Atunci cum ai de gand sa se mareasca singure? fara nimic? crezi ca vine vreo zana sa le mareasca? uite iti spun sincer ca nu prea ai cum sa le maresti fara machiaj sau operatie. Dar daca te razgandesti, si accepti machiajul, iti vand un pont. Le poti mari cu un ruj sau un gloss, depasind putin conturul buzei tale. Dar nu exagera pentru ca altfel vei arata ca si cum ti-a curs rujul. Vei obtine un efect de marire dar marirea profesionala se face cu bisturiul si nu se compara cu ceea ce putim face acasa. Dar nu iti sugerez sa incerci asta vreodata, pentru ca operatiile estetice arata bine 2-3-5 ani dar apoi devin scarboase. papa
Nu ai cum sa iti maresti buzele fara nimic. operatie iese din discutie, machiajul, depasesti putin conturul buzei cu un gloss sau ruj. sa stii ca nu se maresc stand sa te uiti la ele
Eu stiam ca nu poti. in cazul in care primesti vreun raspuns sa-mi trimiti si mie "reteta" plssss
Pot sa jur ca faza cu ardei iute o sa-ti faca piielea din jurul buzelor rosie... deci e groazniic... eventual nu face prostia sa depasesti buzele cu glossul.sau rujul.inainte da o linie in jurul buzelor, putin depasit cu un creion dermatologic la o culoare putin mai inchisa decat a buzelor si dupa aplica unluciu generos
Nu poti sa fac nimic ca sa-ti maresti buzele definitiv, fara o operatie. Insa, am auzit un truc, care chiar functioneaza. Marile vedete apeleaza la vestitul "ardei usturat" pentru a da volum buzelor. De fiecare data inainte de a pleca la vreun eveniment, isi frecau buzele cu ardei usturat, si, crede-ma ca efectul este uimitor. Normal că ustură, în caz că te întrebi. Dar arată bine.
Incearca, vei vedea ca buzele tale se colorează si devin mult mai pline te pup