Pai. si eu am patit.
Sunt niste bubite mici si rosii care se fac atunci cand mananci in exces carne si oua si mai ales fara paine.
Pentru a scapa de acele bubite trebuie sa eviti grasimile, carnea si ouale.
Oua si carne mai poti manca dar nu in fiecare zi. nu in exces!
Dar grasimi nu!
Mananca si tu o salata de legume, fructe, o ciorba de legume si altele
Sper ca te-am ajutat!
Ce treabă are mâncarea?
Cred ca sunt din cauza sezonului, pielea este mereu acoperita, transpiratia si frecarea pot favoriza aparitia unor mici cosuri. Incearca din cand in cand cu o crema de gomaj pentru a inlatura pielea moarta care favorizeaza microinfectiile pielii si probabil cauza bubitelor. Dupa aceea dezinfecteaza zona cu alcool sanitar si aplica o alifie sau gel cu efect hidratant si dezinfectant chiar cu continut de aloe vera.
Si eu am avut ceva de genul cu putin deasupra posteriorului, adica intr-un fel pe spate. Am inceput sa imi dau cu crema de galbenele si au inceput sa mai dispara. Mai bine ar fi sa consulti un medic sau mama ta.
Si mie mi s-a intamplat...Ori este varsat de vant, ori o iritatie de la vreme.
Eu imi dadeam cu alcol mentolat(daca te mananca)Dar daca nu inseamna ca e ceva de la timp!
Eu stiu cand iti apar pe piep acestea, atunci ai probleme cu ficatul, dar in cazul tau ori esti iritata din cauza soarelui sau esti alergica la ceva, nu imi pot da seama
E celulita. Nu stiu sigur cum se scapa de ele, dar lasa-le, nu le mai stoarce, ca sa nu iti mai ramana semne. Incearca sa mananci mai putine grasimi, si fa mult jogging. Succes, draga!
Ce lagatura are celulita cu bubele mele rosii?