| naiomin889 a întrebat:

De la natură am un păr creț și frumos, acum 4 săptămâni în urmă mi-am îndreptat părul cu ondulatorul la temperatura de 210°. E frumos părul drept dar nu mă mai văd deosebită fără parul meu creț.
Sunt deja 4 săptămâni că parul meu e tot o parte drept și nu mai sunt acei creți, evident că nu o dată mi-am spălat parul. Pot să îmi restabilesc parul? Vă rog mult sa mă ajutați cu un sfat!
Ofer și fundița!

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La 210° ai ars parul!
Ai nevoie de tratamente de refacere, insa nu stiu daca vei reusi sa restabilesti patternul de bucle.
Poti folosi bigudiuri sau poti impleti parul pentru a-i da onduleuri pana isi revine.
Nu mai folosi placa sau ondulatorul.

Foloseste masti cu proteine, sunt o multime de retete pe net.
galbenus de ou, miere, ulei de cocos etc.
Alege sampoane blande, evita blasamul de par pe baza de silicon.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Din pacate placile deterioreaza parul foarte mult,si eu aveam un par destul de cret inainte,insa nici nu mi l-am intins bine de cateva ori,ca deja a inceput sa mi se despice si nu mai sta ca inainte. Am vazut ca exista o procedura in salon numita activare de bucle, insa nu multa lume si-o face, pentru ca toata lumea vrea un par drept si multe fete aleg indreptarea cu keratina. Alta metoda ar fi sa iti faci curly girl routine, evident cu produse pentru par cret ca sa dea o anumita textura. Eu nu am incercat, desi am de gand sa imi iau.