| JessicaJess30 a întrebat:

Hei... Am o problema, am reușit în sfârșit sa îmi las unghiile sa crească dar am dat de niște probleme. În primul rand partea superioara mi se îngălbenește și ma enervează foarte tare mai ales când sunt data cu lac transparent, știți de ce? Și în al doilea rand îmi intra mizeria foarte repede și nu știu ce sa fac sa opresc asta. Știți cum? Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Tania4172 a răspuns:

M-am confruntat si eu cu asta.E simplu.Ai spus de ingalbenit,toata lumea are acasa o pasta de dinti,daca mai are si efect de inalbire mai bine. Exista periute speciale pentru curatarea unghiilor pui pasta de dinti pe periuta respectiva si cureti in mod normal. Spuneai si de murdarie,poate ai in instinct sa le cureti cu lucruri ascutite, asta e gresit. Daca le cureti o faci acasa cu periuta nu cu tot felul de lucruri care zgarie unghia pe interior, cand unghia e zgariata mizeria patrunde mult mai usor.Iar daca vrei sa ai unghiile mai tari, sa nu se rupa poti folosi ulei de ricin pe care il aplici sub cuticule cu o pensula, o sa usture putin dar nu o sa mai ai probleme nici cu ingalbenitul. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Se poate sa fie ingalbenite pentru ca ai folosit oja colorata fara strat de protectie. Cele de calitate mai proasta pateaza unghia. Cand iti faci mani poti tine unghiile bagate intr-o jumatate de lamaie vreo 5 min. In legatura cu mizeria de sub unghii... ma gandesc ca nu scurmi. Daca te speli constant pe maini nu ai cum sa le ai murdare. Foloseste o periuta eventual.

| JessicaJess30 explică:

Mulțumesc pentru răspunsuri. happy