| LoLyCa a întrebat:

HELP! Vineri m-am facut bruneta si imi sta ca naiba! I don't want to see ce pot face ca sa revin la culoarea mea initiala (saten )? Nu as vrea sa-mi ard parul cu decolorator! Ajutoooor crying((!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îl lași în pace, nu ai ce face.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu ai ce sa faci in afara de decolorare. Mai bien te facei inainte cu nunatator, care iese dupa cateva spalari.

| LoLyCa explică (pentru KellyGreen):

Chiar m-am facut cu nuantator inainte cu vreo saptamana si era tot asa brunet si mi-a inchis culoarea la par putin thinking Deci o sa iasa? Uite de ex eu am de gand sa ma spal pe cap cu ceai de musetel in fiecare zi! E bine?

| KellyGreen a răspuns (pentru LoLyCa):

Am auzit si eu de acesta metoda, nu te asigur ca o sa fie extraordinara dar merita sa incerci.

| BiuL a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa ai rabdare ca va iesi culoarea de la sine numai ca dureaza ceva timp.

| Pufi1999 a răspuns:

Te vopsesti saten. cand se usuca, te mai vopsesti si tot asa pana ce culoare se prinde

| michelia a răspuns:

Daca te-ai dat cu vopsea, e jale. Se duce foarte greu. Poti doar sa apelezi la un salon si dureaza citeva ore in care iti vor aplica tot soiul de masti de protectie si vor face decolorarea gradat. Te costa insa mult ( cam 200 de lei).

| alecsandrabubz09 a răspuns:

Stiu ca suna ciudat dar chiar merge! incearca cu zeama de lamaie vopseaua o sa se ia la spalari mult mai repede happy

| LoLyCa explică (pentru alecsandrabubz09):

Mersi :*

| alecsandrabubz09 a răspuns (pentru LoLyCa):

..Eu odata am incercat sa ma vopsesc roscata si mi-a iesit portocaliu I don't want to see dar mi-a iesit cu zeama de lamaie, ma spalam de 3 ori pe zi laughing
good luck :*

| LoLyCa explică (pentru alecsandrabubz09):

Ioi laughing si in cat timp ttia iesit?laughing

| alecsandrabubz09 a răspuns (pentru LoLyCa):

Pai mi-a iesit de la varfuri cam intr-o saptamana si radacinele in 2/3 laughing