Nu te lua dupa vorba asta. si tie iti pasa, dar nu il cauti.
daca decizia este una buna, cu consecinte favorabile tie, calca-ti pe orgoliu, calca si pe al celorlalti daca e nevoie.
baietii sunt experti in a arata indiferenta desi in sinea lor sufera. foarte greu vei reusi sa faci un baiat sa se deschida total si sa arunce orgoliul. de teama de a fi respins, prefera sa nu riste.
daca gandesti cu orgoliul, il vei proteja, calci pe inima si nu vei sti ce ar fi fost. poate pierzi o sansa la fericire.
daca gandesti cu inima, o vei proteja, calci pe orgoliu si stii cum va fi.
poate este o greseala sa te intorci la el, poate ce ti-a facut este inadmisibil pentru mandria ta. doar gandeste'te, pune in balanta si poate vei lua decizia potrivita.
daca vrei sa te descarci, poate sa iti spun parerea mea, te rog, trimite-mi un mesaj. crede-ma te inteleg perfect.
Succes.
Lara
Lasa timpul sa treaca, totul vine de la sine, asa e daca ii pasa o sa te caute prin diferite modalitati.
Bafta!
Buna! Tie iti pasa si totusi nu il cauti, poate ca el asteapta un semn de la tine, poate ca si lui ii pasa si cu toatea astea are orgoliul pe care il au toti baietii, nu vrea sa cedeze el, nu vrea sa fie el primul care iti da un semn dar cu toate astea sunt sigura ca la cel mai mic demn ca iti pasa de el[adica ca il cauti]va ceda, asa sunt baietii, nu ai e sa le faci. Uneori trebuie sa lasam de la noi atunci cand iubim cu adevarat, la urma urmei "incercarea moarte n-are". Nu te costa nimic daca nu incerci, spre exemplu da-i un beep, vezi cum reactioneaza sau trimite-i un sms si intreaba-l ce mai face. Fa-te ca acum e prima data cand vorbiti, ia-l incet. Daca il iubesti merita sa incerci daca nu faci asta acum s-ar putea sa regreti, nu lasa timpul sa treaca, poate ca atunci cand vei dori sa il cauti iti vei da seama ca deja si-a gasit pe altcineva. Daca nu ii poti spune ca il iubesti, demonsteaza-i asta prin comportament[fii tandra cu el, arata-i ca esti numai a lui]
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Mihaibbb întreabă: