|

La ce se foloseste uleiul de ricin? Pentru par la ce ajuta?

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Uleiul de ricin este unul dintre uleiurile naturale cu efecte benefice asupra sanatatii. Folosit, in special, ca laxativ si purgativ, uleiul de ricin are si numeroase intrebuintari externe, fiind extrem de eficient in cresterea parului si a genelor, in regenerarea parului, in vindecarea negilor, in hidratarea tenului, dar si in lupta cu unele probleme de sanatate mai complexe.winking
ajuta mai ales la cresterea parului...la intarirea firului de parwinking

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Se zvoneste ca uleiul de ricin accelereaza cresterea:parului, a unghiilor sau chiar a genelor! Dar eu cred ca sunt doar povesti...am citit mult despre aceasta pe net(parerile fetelor ma refer) si se pare ca sunt doar niste prostii! Acum depinde si de tine ce crezi! Uite iti dau un link... tu decizi daca, crezi sau nu http://www.healthy.ro/......ricin.html
:*bye

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ajuta la cresterea parului, iar uleiul de masline intareste firul de par.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uleiul de ricin este in special cunoscut pentru proprietatile sale interne de purgativ si laxativ.
Alte proprietati ale uleiului de ricin tine de intrebuintarile sale externe. Una dintre ele este aceea de hranire si hidratare a tegumentelor. O alta ar fi aceea de stimulare a cresterii parului.

Negii - Uleiul de ricin poate vindeca negii, de care ne dorim atat de mult sa scapam. In acest scop, trebuie masata cu ulei de ricin portiunea de piele de doua ori pe zi, cate un sfert de ora. Trebuie ca pielea sa fie masata cu miscari circulare si energice, astfel incat uleiul sa intre cat mai bine in piele. Acelasi tratament se poate aplica si in cazul alunitelor.

Pielea intarita si bataturile - Pentru pielea intarita de pe coate, spre exemplu, este bine sa se unga portiunea de piele cu ulei de ricin. Apoi se aplica o bucata de bumbac pe pielea inmuiata cu ulei de ricin si se tine cel putin o ora. Se repeta tratamentul in fiecare seara. Pentru bataturi sau pielea intarita de pe talpi, este bine sa se unga talpa, in special zonele afectate, cu ulei de ricin si apoi sa incaltam niste sosete de bumbac, pe care sa le tinem in picioare cel putin 2-3 ore. Se repeta de asemenea tratamentul in fiecare seara.

Unghii mai rezistente - Pentru cele care au unghii care se exfoliaza sau rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin. Seara se da jos de pe unghii lacul si se aplica ulei de ricin pe unghii. Se sta minim o ora cu uleiul pe unghii si se maseaza in continuu. Tratamentul ar trebui urmat minim doua luni pentru rezultate.
Gene mai lungi - Pentru cele care isi doresc gene mai lungi, salvarea este tot uleiul de ricin. Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi de dimineata se spala cu grjia fata. Dupa circa o luna, vom remarca rezultatele uimitoare. Metoda este testata si o puteti aplica cu incredere. Pentru usurinta, puteti folosi o periute de la o mascara mai veche pentru a aplica uleiul pe gene.


Sprancene netede si lucioasa - Daca...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general la orice tip de par, si cica ar stopa caderea excesiva a parului, sincer nu l-am incercat si nici nu stiu pe cineva cu rezultatet pozitiva dar oricum eu cred c daca vb atat lume despre el chiar ar trebui sa fie bun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pai... uite o aplici pe radacina si masezi! Dupa aia si la varfuri, dar nu prea mult ca se ingrasa parul! big grin Bafta sper sa-ti mearga!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

May asta chiar nu mai stiu. Eu sincer nici la par nu l-am folosit! Orcum eu zic ca tu ar trebui sa bagi asta de seama. O saptamana eventual! Pwp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar ajuta la cresterea parului?
Cum sa o aplic? De la radacina in jos? Vreau sa imi creasca parul cat mai repede... ajutati-ma, pls.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai uleiul de ricin cica ajuta la cresterea parului si a unghiilor. Acum sper sa fie bun:-s. Am sa-l incerc si eu. :-s

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cate zile trebuie sa-l folosesc pe sprancene?! Ajutati-ma, va rog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai tu ai spus ca nu l-ai folosit dar il recomanzi.
Nu prea inteleg...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează