|

M-ar interesa un produs de curățare pentru tenul mixt care să conțină ingrediente cât mai naturale,deci să nu fie din acela ce se găseşte în supermarket-uri şi peste tot cum ar fi Elmiplant,Gerovital, Garnier sau mai ştiu eu ce. Până acum am folosit tot produse de genul şi nu mi-a mers bine deloc.Coşuri nu mai am decât foarte puține şi mici care apar mai rar,dar în schimb am zona T destul de uleioasă,mai ales fruntea şi nasul şi desigur multe puncte negre ceea ce mă deranjează.Aş vrea să fie ceva care se clăteşte uşor şi neapărat să necesite clătire, să nu fie ca apa micelară de exemplu.Şi dacă mi-ați putea recomanda şi o cremă la fel pentru tenul mixt şi care (nu ştiu dacă se poate) să nu lase o senzație grasă pe piele.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie mi-a recomandat dermatologul gelul Avenne Cleannance din Sensiblu și sunt mulțumită.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună. Îți recomand produsele din gama Bioderma și eu am același tip de ten și sunt foarte mulțumită de ele. Iar pentru punctele negre îți recomand niște plasturi pe care îi găsești la farmacie, o cutie cu 6 plasturi costă în jur de 15 lei, dar merită fiecare bănuț. Eu aveam nasul plin de puncte negre, iar după 10 minute de stat cu acel plasture, nu mai am nicio problemă. De reținut este că înainte de a pune plasturele trebuie să cureți fața cu apă caldă și săpun (eu am folosit un săpun lichid de la Dove, dar este bun și Nivea), iar când aplici plasturele, zona respectivă trebuie să fie încă umedă, deci nu te ștergi. Iar după aceea îți aplici o cremă hidratantă. Este o cutie verde pe care scrie "BEAUTY FORMULAS" tea tree. Sunt benzi de nas cu extract de arbore de ceai. Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Natural nu inseamna neaparat mai bun.
la o adica si mucegaiul e natural happy.
iti recomand balea med ultra sensitive, il gasesti in dm si costa 9-11 lei sau bioderma sensibio gel, il gasesti in farmacia tei si costa ~30 lei.
ai fata *uleioasa pentru ca ii lipseste cu desavarsire hidratarea.
creme hidratante bune:
pe timp de zi bioderma sensibio light(chiar si rich!), derivat de squalane the ordinary, rosehip oil tot de la the ordinary
iar noaptea, unde nu cred ca te deranjeaza: balea med ultra sensitive 7% uree sigilat cu vaselina, ambele gasite in dm, pret total ~20 lei.
iar pentru puncte negre, te sfatuiesc cu mare caldura sa NU folosesti plasturi si sa mergi pe exfoliere chimica.
si nu uita de protectia solara!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand cosmetica verde (site) cele mai naturale produse si foarte ieftine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează