| Cinevaanume009 a întrebat:

Salut, am mai pus întrebarea asta o dată doar ca nu m-am lămurit, Recent m-am epilat cu lama pe burtă și am înțeles ca este greșit, acum părul a crescut puțin mai urat și negru, ce pot să fac? Dăunează dacă îl iau cu penseta? Să folosesc cremă depilatoare?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cred ca ti s-a mai explicat si cu alta ocazie ca parul ras cu lama nu creste nici mai des nici mai negru din aceasta cauza, este strict un mitwinking

"Dăunează dacă îl iau cu penseta? Să folosesc cremă depilatoare? "

cu penseta? ai idee cata durere este sa "pensezi" parul de pe burta? ai muri de durere laughing

fa ca si pana acum cu lama, cu aparatul de epilat sau cu ceara...

| Cinevaanume009 explică (pentru Simpatic):

Am făcut așa însă acum crește în toate direcțiile

| Simpatic a răspuns (pentru Cinevaanume009):

Cu penseta nu ai cum iti spun eu datorita durerii, si femeile care se penseaza acasa si tot exista durere asta la sprancene, la burta sau subrat este ceva de genul torturii medievalewinking
nu am auzit insa pe nimeni sa se penseze in felul in care ai propus tu

daca vrei un aparat care 'smulge' firele de par si nu taie incearca epilatorul clasic https://altex.ro/epilatoare-clasice/cpl/
dar si acest procedeu este dureros mai ales aplicat unor zone precum parul de pe burtawinking

| Violleta2022 a răspuns:

Poti merge la un centru de epilare si cu ceara calda, se poate smulge, crescand firul mai incet, fara sa mai arate asa de urat, fiindca lama a retezat firul de par.

Se mai gasesc in comert benzi cu ceara epilatoare, pe ele, care se freaca in maini ca ceara sa se incalzeasca apoi se aplica pe piept paros si peste cateva minute se smulge. Asta poti face singur acasa.

Epilarea cu ceara si cu benzi se poate face dupa 2-4 saptamani d ela ultima epilare, ca firul de par sa fie de cel putin jumatate de mm, ca sa se poata smulge.

Mai poti folosi si crema epilatoare, dar atentie ca poti fi alergic si in acest caz poti sa-ti faci rani sngerand de burta.

Crema se incerca pe picior intai, sa vezi daca faci alergie la ea, sau nu, dar numai pe o portiune de piele de 3-4cm, si atentie, nu se pune in start gros, ca este foarte puternica.

Inca ceva: nu se pune niciodata crema epilatoare dupa un proces de epilare prin smulgere, fiindca pielea este deja traumatizata si afectata de la smuls si daca aplici crema chimica pe o asemenea piele, poti sa-ti faci rani sangerande.

Daca nu esti multumit dupa epilarea cu crema epilatoare, foloseste o penseta sa smulgi firele ramane, dar nu aplica inca odata crema, ca iti provoci rani sangerand pe pielea deja afectata de prima ardere chimica.