anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! Cred ca am luat o mare țeapa, dar deocamdată nu sunt sigur!

Sunt constient de țeapa asta e veche si e folosită mereu dar totusi sper sa nu fie.

Am fost abordat pe stradă de un tânăr de la o societate comerciala de publicitate care m-a dus intr-un studio foto unde mi-a povestit ca, castigurile nu-s chiar mari dar pot sa pastrez produsul la care fac reclama, ok eu gandindu-ma ca nici nu o sa fiu chemat chiar des, dar macar odata pe luna, am fost de acord sa fac cateva poze sa ma recunoasca data viitoare si sa dau o mica suma pe care-mi-a dat bon fiscal (ca garantie ca voi fi prezent cand ma cheama). Mă mai duc dupa cateva zile sa mai fac poze pentru un anumit album si totul e ok, peste vreo lună cand mi-au zis ca ar fi gata albumul ii sun dar ori imi da ocupat or indisponibil. M-am dus si la sediu unde ce sa vezi ușa încuiată!

Ok ma gandesc ca au stat acolo doar cat timp au recrutat si sincer sa fiu a fost foarte multa lume recrutata de toate vârstele!

Ce sa fac in privinta asta, pana la urma nu ma intereseaza de bani, dar sper sa nu am vreo probleme cu ei daca chiar a fost țeapă, asta e si imi asum greseala!

Eu mi-am facut datoria, acum ar ține de ei daca ma cheama sau m-au fraierit!
Eu tot sper sa NU fie țeapă, macar de cateva ori sa mă cheme, pana la urma nu vreau cariera, a fost mai mult curiozitate si poate o metoda sa obtin si eu niste produse sau macar ca experiența sa vad cum e!

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pare sa fie teapa ce ai patit

Bula
| Bula a răspuns:

In albumul facut de ei, la poza ta - pe fruntea ta - scrie "sponsor" sau "fraier".
Pentru a primi albumul vei mai plati in plus. big grin

| DanielDanny a răspuns (pentru Bula):

Macar de m-ar pune in costum de clovn sa fac reclama la laxative sau viagra, la momentu asta as face reblama la orice! Fac reclame si la rahat daca e nevoie! Sau la noul marker cu care poti scrie pe frunte, sa imi scriu singur fraier pe frunte!

Asta e, "Live and learn!"

| Simpatik a răspuns:

Ba chiar este teapa si era sa o patesc si eu acum vreo 2 ani, dar instinctul mi-a zis ca nu e ok si nu am platit acea taxa era 50 de lei atunci.
Sfatul meu mai lasa sa treaca o perioada sa zicem 1 saptamana apoi mergi in aceeasi zona cam pe la aceeasi ora la care te-a abordat, asteapta sa vezi ca intra in contact cu persoane de pe strada si apeleaza la 112 si spune-le cu ce se ocupa acesti nenorociti...
Treaba este o escrocherie veche dar este si o hiba a legii conform careia acesti escroci sunt inregistrati cu societati de aceea dau si bonuri fiscale si sa fie si oarecum la adapost in caz de flagrant.
Eu zic sa-i dai pe mana politiei!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Una din cele mai cunoscute tepe... iti iei adio de la banii aia si ideal ar fi sa faci o plangere penala

| Moonfl0wer a răspuns:

E o țeapă asta, eram o data în zona Universitate din București și m-a abordat o fetiță cu aceeași poveste pe care ai spus-o și tu, fix la fel doar că eu am refuzat să platesc, iar apoi am plecat. Apoi am cercetat puțin pe net legat de aceste agenții care se ocupă de recrutarea de modele și am văzut că e o înșelătorie, apoi după vreo 2-3 săptămâni eram in alta zona din București și m-a abordat un băiat cu aceeași poveste, iar eu i-am spus: "scuze, nu am timp sunt in timpul programului mă duc până la magazin și mă întorc, poate alta data", el a zis: "nu-i nicio problema, nu durează mult, intrăm fix aici la scara blocului la parter, 5 minute durează, unde lucrezi", apoi am zis: " aici la contabilitate la secția 6", apoi a dat bir cu fugiții, păi bine atunci te las nu știu ce salut happy ...deci îți poți face o părere legata de excrocii ăștia, pe viitor ai grija și nu mai pune botul la capcanele astea.

| DanielDanny a răspuns (pentru Moonfl0wer):

Ei au spus ca "activitatea" se desfășoară intr-un loc unde am vazut de ceva vreme ca e in construcții intr-un mall!

| Moonfl0wer a răspuns (pentru DanielDanny):

E țeapă, obișnuiește-te cu ideea că nu vrea nimeni de aici sa îți oprească cariera de top model, îți dăm sfaturi bune.

| DanielDanny a răspuns (pentru Moonfl0wer):

Am zis ca nu vreau cariera, era ceva de curiozitate! Cum am zis imi asum greseala si daca e țeapă, tot ce vreau e sa nu mai am de aface cu ei!

| mihai69 a răspuns:

E și țeapă, și veche...

| gabicoo a răspuns:

100% că nu e țeapă!
Recent am fost abordat, prin centru, de o duduie care-mi-a zis că semăn cu Brad Pitt și că nu contează că am 115 kile. Am pătit 250 lei și am semnat un contract prin care-mi se garantează că voi fi fotomodel pentru blugi XXL.
Abia aștept să fiu chemat la ședința foto!

| Panamax a răspuns:

Teapa.
Unii muncesc la santuri o zi intreaga in caldura pentru 100 de lei altii doar 10 minute cat tepuiesc pe cineva.

| Antopuff a răspuns:

Teapa. I-au interesat banii dati de tine si atatlaughing

| DanielDanny a răspuns:

Sper sa NU fie țeapă!*

Nu se corecteaza cand modific!

| BurteaSebastian a răspuns:

țeapă laughing