|

Salut, de cand ascult rock am decis sa-mi las parul sa creasca, cel de sus imi ajunge pana la barbie, cel de pe parti e ceva mai mic, faza e ca eu am fata rotunda, si nu prea stiu cum sa-l mai tin, o sugestie?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie ca fost ascultator al unui anumit gen de muzica si solist uneori la betie, mi se pare de rahat faza ca trebuie sa te porti intr-un anume fel cand asculti un anumit gen, de unde acest fanatism si de ce trebuie sa respect un anumit tipar?
Iti place un anumit gen foarte bine dar nu cred ca trebuie sa si arati acest lucru.
Parerea mea ca si rockerii, punkerii, rapperii si toti practicantii de astfel de mode luate dupa un anumit stil muzical sunt lipsiti de originalitate. fii original prin felul tau de a fi, prin unicitatea pe care o reprezinta fiecare om, nu cred ca te face mai interesant sa te afisezi asa, ba din contra.
Mie imi place intr-o oarecare masura rockul, ascult cateodata alternativ, dar stilul meu preferat fiind o combinatie intre rap, dance, club si RnB, deci o paleta larga...ma dezgusta cand vad rockeri care se poarta specific, adica acele haine, acei cercei, tatuaje, acele plete, si pe buna dreptate ca in afara de anturajele lor nu prea ii suporta nimeni din exterior.
Dar sa fie ei tunsi, curati, aranjati barberiti, fara pierceuri etc cred ca nu ar mai fi sub nicio forma huliti de unii este?
Deci indiferent de ce stil de muzica ati asculta dragi cititori de pe TPU, purtati-va frati si surori frumos in societate, fara a incerca sa iesiti in evidenta prin grandomanie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana iti creste destul de lung ca sa il poti prinde pe tot in spate, cu pieptanat spre spate (si partea de sus), poti sa iti faci carare pe mijloc cu parul in lateral si sa il "lingi" cu apa daca nu vrei sa dai bani pe gel, ceara si alte d'astea

dupa aia poti sa il prinzi la spate si arati destul de, decent cat sa nu se uite nimeni urat la tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bizon95):

Il pot prinde pe tot, insa nu prea imi sta bine, nu imi place ca am fata rotunda...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sethy79):

Atunci mergi la salon, macar odata si vezi ce iti recomanda si ce face si apoi eventual fa singur de acum incolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca lil peep sau pe spate/codita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează