E imposibil sa nu simti durerea, eventual iti bagi un anestezic si te gaureste maicata![]()
Pai ar fi 2 solutii:
1:Un ac dezinfectat cu care iti faci gaura(metoda folosita mai mult de baieti)![]()
2.Este un pistol(nu te gandi la arma) cu care "impusti" direct cercelul in ureche fara pic de durere![]()
Sper ca am fost de folos!
Cel mai bine e sa ti-o faci la un salon autorizat pentru ca altel exista riscul sa faci o infectie. Daca chiar vrei sa o faci acasa, inainte pune niste gheata in prosop si tine-o pe ureche pana amorteste, apoi dezinfecteaza cu spirt urechea si da acul prin flacara sa il sterilizezi si apoi fa-ti gaura. Bafta.
Acum o saptamana mi-am facut si eu inca o gaura cu un ac medicinal.Il arzi cu un chibrit si dupa il umezesti cu spirt si mergi in fata oglinzi sau pui pe cineva sa ti-l faca.Nu doare cand ti-l faci mai tare doare cand iti bagi pentru prima data cercelul si primele 2-3 zile o sa te usture. Daca reusesti sa iti faci gaura asigura-te ca misti mereu cercelul si il dezinfectezi in fiecare zi.
Cand cumperi cerceii iti poate face pe loc la magazinul respectiv. Oricum e posibil sa nu faca la orice amanet, nu stiu sigur. Dar te asigur ca asa e cel mai bine. Mi-am facut si eu acasa si crede-ma ca am avut de suferit dupa. Mult succes!
Si eu am tot 12 (aproape 13 ) iar in iarna din 2013 mi-am facut o gaura (a doua gaura ) in ureche
..infine mi-a facut-o o fata care mam ei este asistenta si aveam ace de alae sterile(care se folosesc l-a luat analizele)si nu avea ce sa ni se intample si dsigur dupa ce l-am folosit directia la uoi..., dar eu te-as sfatui sa iti faci la un salon fiindca daca nu ai facut asta niciodata nu e bine sa o faci.Prietena aia a mea a ajutat-o mama ei si i-a arata cum sa o faca asa ca eram pe maini bune. Mult succes! Si inca ceva nu doare! E ca o piscatura de tantar.:*
Du-te la un amanet/magazin de cercei este intre 10-25lei sa iti dai gaura in ureche si nu o sa te doara
iti dau ei cu solutii speciale
FUNDA?
Du-te la un bijutier si dai acolo 5 lei ca sa-ti faca si tie o gaura in plus