| Alecs11122 a întrebat:

Salut TPU, ma gandeam zilele astea sa-mi achizitionez o planta aloe vera dar nu stiu sigur ce sa fac sa iau planta sau sa-mi iau ceva gel cu aloe vera 100%? O cumpar mai mult pentru par.

Daca ar trebui sa-mi iau gel cu aloe vera ce-mi recomandati?

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

As opta pentru planta, desi taind de fiecare data o frunza pentru uz trebuie sa o lasi sa faca si pui pentru a extinde, de a nu cumpara doar una si sa o extermini imediat la fiecare folosire.
Recomand Aloe Barbadensis Miller este una dintre specii folosite in cosmetica, trebuie sa aiba varsta de peste 4 ani, frunzele sunt foarte groase si dintr-una iti scoti atat cat sa folosesti pentru prima folosire. https://www.csid.ro/......18431171/. Cu cat aloe este mai in varsta planta, cu atat efectele sunt mai benefice pentru corp.

| SareInOchi a răspuns:

Gelul. Eu il folosesc pe cel de la Oleya, confera volum si textura firului de par. Subscriu la raspunsul Emei.

| Noname2128 a răspuns:

Nu are sens sa cumperi, o vei găsii pui și ea abia peste 3-5 ani se poate folosii medicinal. Ia gel cu aloe, cauta pe net sunt foarte multe variante chiar cu 99% aloe în conținut.

| Emaaa129865 a răspuns:

Bună! Nu cred că are rost să îți cumperi planta doar pentru păr fiindcă nu creste atât de repede și până la urmă o să o gați. M-ai bine cumpără-ți un gel cu Aloe decât planta. Nu pot să-ți recomand că sunt multe Geluri, de la prețuri diferite cât și Ingredientele diferite. Doar să fi atent și să te uiți ce conține când îl cumperi.