| AlexNdry a întrebat:

Salutare. Sunt baiat si vreau sa imi las parul lung (plete). Sunt tuns egal in tot capul are cam 3 cm. Lucrez intr-o patiserie unde este foarte cald si cand deschid cuptorul sa scot din el unde inauntru sunt 240 de grade. O sa imi afecteze caldura din patiserie si caldura de la cuptor cand o sa am parul lung? Multumesc.

4 răspunsuri:
| Nat1 a răspuns:

Da,mai bine rămâi tuns ca un băiat normal.

| FreddieM a răspuns:

Sau lasa-ti per lung, tot ca un baiat normal.
Poti incerca pe propria piele, poate te acomodezi cu el lung. Presupun insa ca nu iti va fi prea comod la inceput, dar te vei obisnui treptat.
Pace

| elleelena852 a răspuns:

O sa iti fie foarte cald, n-ai decat sa ti-l prinzi intr-un coc ceva atunci. Va trebui sa porti si boneta parca sau plasa de par ( nu stiu sigur cum se numeste) ca sa nu iti cada par in mancare. Gandeste-te ca in locul tau putea sa fie si o fata, ea ce facea, se tundea scurt? Nu! Il prindea intr-o coada, isi punea plasa de par si asta e! Acasa acorda mai mult timp ingrijirii parului. Eu il am lung si e foarte obositor! As vrea sa m-a tuns.
Acum e decizia ta, o sa iti afecteze aspectul parului, dar cu mai multa ingrijire acasa, o poti rezolva. Bafta laughing

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca il prinzi in coc nu o sa te deranjeze. Si oricum vei fi obligat sa il tii prins penrru ca totusi lucrezi cu mancare