| mikiscence a întrebat:

Voi cum va protejati parul de soare? anul trecut mi-am pus toate alea in cap...cu protectie solara ...si la sfarsitul verii a trebuit sa-mi tai 5 cm de parsad...sa nu-mi spuneti sa-mi acopar capul cu ceva...ca nu suport!(stau pe insula ...soarele e mult mai puternic)

9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Am parul destul de lung si vara cind este cald mi-l protejez cu ulei de par pentru protectie solara.Ma ajuta foarte mult si al si hraneste.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu folosesc un gel de la L'Oreal, este bun dar cand il ai pe par, parul pare nespalat. il folosesc doar cad merg la plaja.

| kh1ss a răspuns:

Eu nu-i fac nimic si la sf verii nu trebuie sa-mi tai 5 cm... si stau la soare...

| andi a răspuns:

Anul trecut am facut o mare insolatie

| andi a răspuns:

Invatatura de minte ...acum am sapca si in pat...stii tu daca m-am fript cu ciorba suflu si in iaurt; D

| mikiscence explică:

Fetelor eu va inteleg pe voi... poate parul vostru nu e stresat ca al meu... mie-mi place sa fiu si sa parlaughingblonda! si stau zi de zi la plaja ca neah...profitam de soare sa ne bronzam la maxim!

| Raluca_7548 a răspuns:

1 luna jumatate am stat zi de zi la plaja..si nu s-a intamplat nimic hee hee...mnah..depinde si de parul tau..dar cel mai bine..stai cu sapca in cap..chiar daca e insuportabila..sad

| Raluca_7548 a răspuns:

1 luna jumatate am stat zi de zi la plaja.si nu s-a intamplat nimichee hee...mnah.depinde si de parul tau. dar cel mai bine.stai cu sapca in cap.chiar daca e insuportabila.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cu șampon, balsam și mască specială pentru protecție solară și sunt ok.
Pa, pa.